Σαμάνθα του Sex & The City: Δεν απέκτησα παιδιά εξαιτίας της σειράς (ΒΙΝΤΕΟ)

08:41 27/10/2017 - Πηγή: Aixmi

Στα εξοντωτικά γυρίσματα της σειράς επί δεκαετία αποδίδει το γεγονός ότι έμεινε χωρίς παιδιά η Κιμ Κατράλ, που έγινε διάσημη παγκοσμίως ως η αντροτραγανίστρα Σαμάνθα Τζόουνς.

Η 61χρονη πλέον ηθοποιός μιλά για την εμπειρία της σε μία από τα πιο επιτυχημένες σειρές της αμερικανικής τηλεόρασης αλλά και τη σχέση της με τις συμπρωταγωνίστριές της, την οποία χαρακτηρίζει όχι και τόσο φιλική.

«Δούλευα 19 ώρες την ημέρα. Τελειώναμε τα γυρίσματα το Σάββατο το πρωί και η εβδομάδα μου ξεκινούσε πάλι στις 4.45 το πρωί της Δευτέρας» τονίζει η σταρ σε συνέντευξή της στον Πιρς Μόργκαν.

«Ήμουν 40 χρονών όταν αρχίσαμε να γυρίζουμε τη σειρά. Οι πιθανότητες να μείνω έγκυος με αυτές τις συνθήκες δουλειάς ήταν κάτι για το οποίο όλοι συζητούσαν» προσθέτει.

«Πώς μπορούσα να συνεχίσω να το κάνω αυτό ιδιαίτερα όταν ήμουν ήδη 40 χρονών; Και μετά συνειδητοποίησα πόσο σημαντική ήταν αυτή η δέσμευση που εία αναλάβει Νομίζω ότι δεν σκέφτηκα πως αυτό θα συνέβαινε. Ήταν η πρώτη στιγμή στη ζωή μου, ήταν εκπληκτικό, που σκέφτηκα ότι αυτό δεν επρόκειτο να γίνει» .

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Aixmi