Σάλος στην Ελβετία: Ξενοδοχείο ζητεί από τους Εβραίους να κάνουν ντους πριν μπουν στην πισίνα!

14:02 16/8/2017 - Πηγή: Aixmi

Σάλο προκάλεσε η ανακοίνωση υπεύθυνης ξενοδοχείου στην Ελβετία με την οποία ζητούσε από τους Εβραίους πελάτες να κάνουν ντους πριν μπουν στην πισίνα.

Το περιστατικό συνέβη στο ξενοδοχείο Paradies στις Ελβετικές Άλπεις, στο χωριό Αρόζα όπου η υπεύθυνη τοιχοκόλλησε την προσβλητική για τους Εβραίους πελάτες ανακοίνωσή της. «Προς τους Εβραίους πελάτες μας. Παρακαλώ να κάνετε ντους πριν κολυμπήσετε. Αν παραβιάσετε τους κανόνες, θα αναγκαστώ να κλείσω την πισίνα για εσάς. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση».

Όταν ένας πελάτης ανήρτησε την ανακοίνωση στα κοινωνικά δίκτυα προκλήθηκαν αντιδράσεις. Το ισραηλινό ΥΠΕΞ ζήτησε «δικαιοσύνη» και χαρακτήρισε το περιστατικό «αντισημιτική πράξη της χειρότερης μορφής», ενώ ο πρέσβης της χώρας στην Ελβετία ζήτησε την πλήρη καταδίκη του γεγονότος. Επίσης, το ελβετικό υπουργείο Εξωτερικών δήλωσε πως επικοινώνησε με τον υπεύθυνο του ξενοδοχείου ξεκαθαρίζοντας πως η Ελβετία καταδικάζει τον ρατσισμό, τον αντισημιτισμό και κάθε διάκριση.

Από την πλευρά της η υπεύθυνη του Paradies, Ruth Thomann, δήλωσε πως επρόκειτο για μία αφελή ανακοίνωσή της και για ένα αθώο λάθος.

Keywords
Τυχαία Θέματα