Ρουκέτα Φώφης σε Βενιζέλο: Μαζέψτε τις αδέσποτες προσωπικές φιλοδοξίες

21:20 11/11/2016 - Πηγή: Aixmi

Στην εποχή των παγετώνων βρίσκονται οι σχέσεις της Φώφης Γεννηματά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος για το ποια θα είναι η συνέχεια στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ.

Σήμερα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε πυρά σε όσους τρέφουν «αδέσποτες φιλοδοξίες» και -παρότι δεν ανέφερε συγκεκριμένα ονόματα- όλοι κατάλαβαν ότι απευθυνόταν στον προκάτοχό

της στην ηγεσία.

«Θα πρέπει όλοι να μαζέψουν τις αδέσποτες προσωπικές τους φιλοδοξίες. Άνθρωποι που στηρίχτηκαν και τιμήθηκαν από το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Συμπαράταξη θα πρέπει να δουλέψουν, να συμπορευτούν και να ενώσουν τις δυνάμεις τους», είπε στον Realfm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Και πρόσθεσε: «Ο κ. Βενιζέλος εξέφρασε την προσωπική του άποψη στο θέμα της ψήφισης της τροπολογίας Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες πριν από λίγες ημέρες. Όταν εγώ δίνω τη μάχη της πολυφωνίας, καταλαβαίνετε ότι αυτό δεν μπορώ να μην το επιτρέπω στο εσωτερικό του κόμματός μου. Όμως στο δημόσιο λόγο όλοι είναι υποχρεωμένοι να σέβονται τις συλλογικές αποφάσεις που παίρνονται συλλογικά. Κανένας δεν μπορεί να βάζει το εγώ, μπροστά από το εμείς. Τα κόμματα δεν προχωρούν με ομοφωνίες. Προχωρούν, προφανώς, με σεβασμό στις συλλογικές αποφάσεις και αυτό είναι το μήνυμα μου στο εσωτερικό του χώρου μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα