«Πυρ» ομαδόν κατά Τσακαλώτου με Μαρκ Τουέιν – Τι γράφουν Λοβέρδος και Θεοδωράκης

12:51 23/2/2017 - Πηγή: Aixmi

Σύσσωμη η αντιπολίτευση χρησιμοποιεί αποφθέγματα για να απαντήσει στον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο που για να δικαιολογήσει την εξαφάνισή του και τη σιωπή του μετά το κρίσιμοι Eurogroup της 20ής Φεβρουαρίου επέλεξε μία ρήση του Μαρκ Τουέιν.

Πρώτα ήρθε η αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου Βασίλη Κικίλια που επίσης απάντησε με Μαρκ Τουέιν και τώρα ακολουθούν ο επικεφαλής του Ποταμιού και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

«Αν δεν θες να μιλήσεις για την ουσία, χρησιμοποίησε κάτι που

έχω πει». Θα μπορούσε να είναι τσιτάτο του Μαρκ Τουέν για τον Τσακαλώτο«, γράφει σε ανάρτησή του το Twitter ο κ. Σταύρος Θεοδωράκης.

«Αν δεν θες να μιλήσεις για την ουσία, χρησιμοποίησε κάτι που έχω πει». Θα μπορούσε να είναι τσιτάτο του Μαρκ Τουέν για τον Τσακαλώτο

— Stavros Theodorakis (@St_Theodorakis) February 23, 2017

Από την πλευρά του ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος επισημαίνει: «Είπε και κάτι άλλο ο Μάρκ Τουέιν όμως κ.Τσακαλώτε: Ο άνθρωπος είναι το μόνο ζώο που κοκκινίζει από ντροπή.Ή που χρειάζεται να κοκκινίζει«.

Είπε και κάτι άλλο ο Μάρκ Τουέιν όμως κ.Τσακαλώτε: Ο άνθρωπος είναι το μόνο ζώο που κοκκινίζει από ντροπή.Ή που χρειάζεται να κοκκινίζει.

— Andreas Loverdos (@a_loverdos) February 23, 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα