Ψωμιάδης: Δεν έχω μία, με κατέστρεψε ο Σαμαράς

18:09 8/10/2016 - Πηγή: Aixmi

Για την οικονομική του καταστροφή κάνει λόγο σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Secret», που κυκλοφορεί με τα «Παραπολιτικά», ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Όπως αποκαλύπτει «είμαι σε άθλια κατάσταση. Είμαι άνεργος. Ψάχνω μια δουλίτσα για να τα φέρω βόλτα» και συμπληρώνει «η αλήθεια είναι πως δεν έχω μία. Έχω καταστραφεί. Με σέρνανε στα

δικαστήρια χωρίς λόγο».

Ο ίδιος σημειώνει ότι τα δικαστικά έξοδα έφτασαν τις 300.000 ευρώ, ενώ κατηγορεί τον Αντώνη Σαμαρά ότι τον κατέστρεψε. «Δεν του άρεσε που είχα δύναμη στη Μακεδονία. Φρόντισε να με εξοντώσει. Ο Σαμαράς με κατέστρεψε οικονομικά, κοινωνικά και πολιτικά«.

Ο κ. Ψωμιάδης αναφέρει πως παίρνει 2.000 ευρώ σύνταξη τοn μήνα (βουλευτική και ΤΕΒΕ) και 2.000 ευρώ από ενοικία, ενώ δουλεύει η γυναίκα του. «Μπορεί να μετράτε 5.000 ευρώ, αλλά για να καλύψω τα χρέη πρέπει να παίρνω 10.000 ευρώ το μήνα». Μάλιστα, σημείωσε ότι η ΔΟΥ δέσμευσε κοινό λογαριασμό που έχει με τον αδελφό του.

Για τη δουλειά με τα παπούτσια σημειώνει: «Πάνε και τα παπούτσια. Δεν έχουν πια η γιαγιά και ο παππούς 70-80 ευρώ για παπούτσια. Άστα να πάνε. Το έκλεισα το μαγαζί».

Keywords
Τυχαία Θέματα