Ψηλός μόνο υπό προϋποθέσεις στον ΠΑΟ

13:16 15/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Ότι ο Τσάβι Πασκουάλ και οι συνεργάτες του έχουν… τεντωμένες τις κεραίες του όσον αφορά έναν ακόμα ψηλό δεν συνιστά είδηση. Είναι δεδομένο εδώ και καιρό ότι οι «πράσινοι» έχουν ανοικτά τα μάτια τους στην αγορά, κάτι που είχε πει και ο ίδιος ο Καταλανός προπονητής μετά το τέλος του αγώνα με την Χίμκι στο ΟΑΚΑ.

«Ως ομάδα κοιτάζουμε τι υπάρχει στην αγορά, όμως δεν αναζητήσαμε αθλητή» ήταν η χαρακτηριστική του ατάκα στις 14 Νοεμβρίου. Έκτοτε ο Παναθηναϊκός

μέτρησε έξι νίκες σε επτά παιχνίδια (3/4 για την EuroLeague και 3/3 για την Basket League) και δεν άλλαξε ούτε στο ελάχιστο η συγκεκριμένη τοποθέτηση του Πασκουάλ.

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι εάν και εφόσον προκύψει κάποια καλή περίπτωση παίκτη που να πληροί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις δεν πρόκειται να γίνει κάποια κίνηση. Τουναντίον, αφού πρώτος απ’ όλους ο ίδιος ο Πασκουάλ γνωρίζει ότι η ομάδα θα παρουσιαζόταν καλύτερη αν είχε έναν ακόμα παίκτη πρώτης γραμμής στο «πέντε».

Πηγή: gazzetta.gr

The post Ψηλός μόνο υπό προϋποθέσεις στον ΠΑΟ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα