Προκόπης, Μηλιός εκτός Βουλής – Ραχήλ και Γιαταγάνα το παλεύουν…‏

20:18 31/12/2014 - Πηγή: Aixmi

Τουλάχιστον τέσσερις βουλευτές δεν θα είναι ξανά υποψήφιοι με τη θέλησή τους, ενώ για άλλους τέσσερις υπάρχουν σοβαρά ερωτήματα.
Ειδικότερα, ο Προκόπης Παυλόπουλος και ο Ευάγγελος Αντώναρος του «κλίματος» Καραμανλή αποφάσισαν να μην εκτεθούν, διαβλέποντας τις ελάχιστες (έως απίθανες) δυνατότητες εκλεγής τους.

Την ίδια απόφαση πήρε και ο Γιάννης Μηλιός, υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του Σύριζα, ο οποίος έχει και πολλά παράπονα από τον κομματικό μηχανισμό επειδή δεν τον στήριξε για να εκλεγεί ευρωβουλευτής τον περασμένο Μάιο.

Στην ίδια κατηγορία και ο προερχόμενος από τους Ανεξάρτητους Έλληνες

Βασίλης Καπερνάρος, ο οποίος κάποια στιγμή «φλέρταρε» με το ενδεχόμενο να μετάσχει σε κόμμα υπό τον Τάκη Μπαλτάκο – σκέψη που, όμως, δεν προχώρησε.

Σε άλλη κατηγορία ανήκουν η Ραχήλ Μακρή και Χρυσούλα Γιαταγάνα -επίσης προερχόμενες από το κόμμα του Πάνου Καμμένου. Θέλουν οπωσδήποτε να είναι υποψήφιες με τον Σύριζα, αλλά υπάρχουν αντιδράσεις, και κανείς δε μπορεί να προεξοφλήσει την τελική απόφαση.

Ανάλογο πρόβλημα αντιμετωπίζει και το δίδυμο Βουδούρη – Παραστατίδη, που είχε κάνει τη χυδαία επίθεση στον Σπύρο Λυκούδη και τους άλλους ανεξάδτητους, που ψήφισαν υπέρ του Σταύρου Δήμα.

Ο Μανόλης Γλέζος έχει ζητήσει τρεις φορές δημόσια να μην περιληφθούν στους κομματικούς συνδυασμούς.
Θα τον ακούσει ο Τσίπρας;

Keywords
Τυχαία Θέματα