Πριγκίπισσα Diana: Ζωή σαν παραμύθι δίχως happy end (EIKONEΣ-ΒΙΝΤΕΟ)

08:14 1/7/2016 - Πηγή: Aixmi

“Δε θα ήθελα να γίνω βασίλισσα της Αγγλίας, αλλά βασίλισσα στις καρδιές όλων”, ήταν τα λόγια της πριγκίπισσας Diana , στις 20 Νοεμβρίου του 1995 -στη πολυσυζητημένη συνέντευξη που παραχώρησε στο BBC- δύο χρόνια πριν το θάνατό της.

Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν 19 χρόνια, από εκείνο το μοιραίο βράδυ, που άφησε την τελευταία της πνοή – σε μια μοιραία καταδίωξη από παπαράτσι, στο τούνελ της γέφυρας D’ Alma των Παρισίων – ο κόσμος, όμως, ποτέ δε θα την ξεχάσει. Η φιγούρα της θα

παραμένει πάντα πολύ έντονη και συναρπαστική, για να σβήσει από το συλλογικό μας υποσυνείδητο.
Η πρωταγωνίστρια σε ένα μοντέρνο παραμύθι – χωρίς happy end – θα γινόταν σήμερα 55 ετών.

Μητέρα Τερέζα και “πριγκίπισσα της καρδιάς” σε συσκευασία top model; “Θύμα” της Δυναστείας των Windsor ή Νέμεσίς τους;

Ο λόρδος Edward Spencer – αντί για τον πολυπόθητο άρρενα διάδοχό του – είδε την 1η Ιουλίου του 1961, στο Sandringham της Αγγλίας, να γεννιέται η τρίτη του κόρη . Η Diana Frances Spencer.

Στα 7 της χρόνια οι γονείς της χωρίζουν ύστερα από το σκάνδαλο που ξέσπασε για την εξωσυζυγική σχέση της μητέρας της, Frances,- με τον Peter Shand Ky, με τον οποίο παντρεύτηκε αργότερα. Οι μεγαλύτερες αδελφές της, Sarah-12 ετών – και Jane -10 ετών- θα σταλούν σε εσωτερικό σχολείο. Η Diana μαζί με το μικρότερο αδελφό της Charles μοιράζουν το χρόνο τους ανάμεσα στην πατρική και μητρική οικία. Από το 1967 ο πατέρας τους κερδίζει την κηδεμονία και των δύο παιδιών. Τότε, η Diana γράφεται στο πρωινό σχολείο του Silfield κι ένα χρόνο αργότερα θα σταλεί στο πρώτο της εσωτερικό σχολείο – το Riddlesworth Hall στο Norfolk.

Αν και δεν ξεχώριζε στα μαθήματα, κέρδιζε επαίνους για την κολύμβησή της, τις καταδύσεις της και τις ικανότητές της στο μπαλέτο.

Λέγεται πως η Diana τραυματίσθηκε από το διαζύγιο των γονιών της. Σύμφωνα με τον αδελφό της, Charles Spencer, “μεγαλώνοντας, οι ανασφάλειές της χάθηκαν και έγινε πιο ανοιχτός χαρακτήρας”.

Μόλις ολοκληρώνει τη φοίτησή της στο σχολείο του Κεντ, το 1977, ο πατέρας της Earl Spencer, παντρεύεται την Raine, Κόμισσα του Dartmouth κόρη της διάσημης συγγραφέας ρομαντικών μυθιστορημάτων, Barbara Cartland. Η Νταϊάνα και τα αδέλφια της την αποκαλούσαν “Όξινη Βροχή” (Acid Raine, λογοπαίγνιο με το όνομά της), καθώς δεν είχαν καλές σχέσεις.

Το 1980, σε ένα πάρτι στο Althorp, στην ιδιοκτησία των Spencer στο Northampon, παρατηρεί για πρώτη φορά ο πρίγκιπας Κάρολος την έφηβη Diana. Την xαρακτηρίζει ως “πολύ χαρούμενη, διασκεδαστική και γοητευτική 16χρονη, γεμάτη χαρά”.

Η γνωριμία τους γρήγορα εξελίσσεται σε σχέση που βγήκε προς τα έξω κατά τη διάρκεια ενός weekend με αγώνα polo.

Εκείνη την περίοδο, η Diana, μοιράζεται ένα διαμέρισμα στο Λονδίνο με τρία άλλα κορίτσια και παράλληλα δουλεύει ως βοηθός στο νοσοκομείο Young England. Επίσης, κάνει βάρδιες αμισθί ως babysitter στο μωρό ενός ζευγαριού Αμερικανών

Λίγους μήνες αργότερα, το Φεβρουάριο του 1981, ανακοινώνονται οι αρραβώνες της Diana με τον διάδοχο του Βρετανικού θρόνου. Σε ερώτηση ρεπόρτερ στο ζευγάρι αν είναι ερωτευμένοι, η Diana απαντά : “Φυσικά” και ο Κάρολος συμπληρώνει : “Ό,τι και να σημαίνει το ‘ερωτευμένοι’…

29 Ιουλίου 1981 : Ένα ανεπίσημο πορτραίτο του πρίγκιπα Καρόλου και της πριγκίπισσας Diana , την ημέρα του γάμου τους.

Τον Ιούλιο του 1981, το ζευγάρι παντρεύεται στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου στο Λονδίνο, με 600.000 περίπου ανθρώπους να στέκονται στους δρόμους της Αγγλικής πρωτεύουσας και να ζητωκραυγάζουν.

Ήταν 29 Ιουλίου του 1981 όταν στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ, για πρώτη φορά μια Αγγλίδα πριγκίπισσα φιλά δημοσίως το σύζυγό της μπροστά σε χιλιάδες παραβρισκόμενους, κάμερες και περισσότερους από 750 εκατομμύρια τηλεθεατές. Είναι γεγονός πως για την παραδοσιακή μοναρχία του Ηνωμένου Βασιλείου, ανατέλλει μια νέα εποχή.

Το πριγκιπικό ζευγάρι αποκτά δύο γιους. Τον Ιούνιο του 1982, μετά από 17 ώρες τοκετού, γεννιέται ο δεύτερος κατά σειρά -μετά τον πατέρα του – διάδοχος του Βρετανικού θρόνου “William Arthur Philip Louis Windsor”.

Δύο χρόνια αργότερα, το Σεπτέμβριο του 1984, έρχεται στον κόσμο ο δεύτερος γιος της οικογένειας, ο πρίγκιπας “Henry Charles Albert David”.

Δεκέμβριος 1982: H πριγκίπισσα Diana και ο πρίγκιπας Κάρολος παίζουν με το γιο τους πρίγκιπα William μπροστά στο φωτογραφικό φακό, στο παλάτι του Κensington.

12 Απριλίου 1985: Η πριγκίπισσα Diana με το σύζυγό της σε τρυφερή στιγμή, σε αγώνα polo στο Cowdray Park στο Sussex.

Ιουνίου 1989 :Το πριγκιπικό ζευγάρι με τους γιους τους σε διακοπές στα Scilly Isles.

28 Φεβρουαρίου 1996 : O πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας σε περίπατο με τους γιους τους, την πρώτη μέρα του πρίγκιπα William στο Eton College.

Βλέποντας την πριγκίπισσα Diana να ποζάρει στο φακό, μαζί με την οικογένειά της, ίσως δίνει την εντύπωση πως η λέξη ευτυχία είναι απόλυτα συνδεδεμένη με τη ζωή της. Και όμως, η πραγματικότητα ήταν τόσο διαφορετική…

Το Taj Mahal είναι το θρυλικό μνημείο αγάπης, όπου η Νταϊάνα αποφασίζει να επισκεφτεί μόνη της, στις 11 Φεβρουαρίου του 1992.

Η φωτογραφία αυτή γίνεται πρωτοσέλιδο, κάνει το γύρω του κόσμου σηματοδοτώντας τους τίτλους τέλους του γάμου της.

Το Νοέμβριο του 1994, ύστερα από ένα καταστροφικό ταξίδι στην Κένυα, αυξάνονται οι φήμες για αυξανόμενη αποξένωση του πριγκιπικού ζεύγους και γίνονται αναφορές πως και οι δύο έχουν εξωσυζυγικές σχέσεις. Τότε, το Παλάτι του Μπάκινγκχαμ ανακοινώνει το χωρισμό τους.
Λίγους μήνες αργότερα, αφού ο πρίγκιπας Κάρολος ομολογεί μοιχεία σε ένα τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ, ο Jonathan Dimbleby στο βιβλίο του, αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τoην ταραχώδη ζωή και των δύο. Περιγράφει τη σχέση του πρίγκιπα με την Camilla Parker Bowles- που ξεκίνησε το 1972 – καθώς και ότι ο Κάρολος ισχυρίστηκε πως παντρεύτηκε την Diana προκειμένου να ικανοποιήσει τον πατέρα του.
Η Anna Pasternak, βιβλίο της “Princess in Love” περιγράφει τη σχέση της Diana και του Λοχαγού του Βρετανικού Στρατού James Hewitt.

Μετά το διαζύγιό τους, της αφαιρείται ο τίτλος “Her Royal Highness” και δέχεται 17 εκατομμύρια λίρες ως διακανονισμό και ισότιμο δικαίωμα επαφής με τα παιδιά.

Απόσπασμα από τη συγκλονιστική συνέντευξη της πριγκίπισσας Diana στο BBC, το Νοέμβριο του 1995, που καθηλώνει 22 εκατομμύρια θεατές.
“Σε αυτό το γάμο ήμασταν τρεις.” αποκαλύπτει στο Βρετανό δημοσιογράφο Martin Bashir. Σπάζοντας το πρωτόκολλο της “σιωπής” μιλάει για τον ασφυκτικό ρόλο που της επέβαλε η θέση της και για τον απόμακρο σύζυγό της.

Η φιλάνθρωπος Diana

Η δραστηριότητά της σε ανθρωπιστικές καθώς και σε φιλανθρωπικές οργανώσεις είναι αξιοσημείωτη. Κάθε ενέργειά της έχει παγκόσμιο αντίκτυπο. Η πριγκίπισσα Diana, “κατέρριψε” το στίγμα σχετικά με τη μάστιγα του αιώνα, αγκαλιάζοντας έναν ασθενή του AIDS. Αυτή της η κίνηση ήταν αναμφίβολα εξαιρετικά σημαντική στο να διαλύσει το δημόσιο πανικό και φόβο που περιέβαλλε αυτή την ασθένεια.

18 Ιουνίου 1997 :
Η Diana κρατά το χέρι της Μητέρας Τερέζα, σε συνάντησή τους στη Νέα Υόρκη

17 Μαρτίου 1997: Η Diana συναντά στο Cape Town τον Αφρικανό Πρόεδρο Nelson Mandela.

13 Ιανουρίου 1997: Σε ταξίδι στην Αγκόλα με παιδιά που έχασαν τα άκρα τους σε ναρκοπέδιο. Πρόκειται για μία από τις τελευταίες φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες της πριγκίπισσας, η στράτευση της στον αγώνα για την απαγόρευση των ναρκών.

Η πριγκίπισσα Diana ήθελε να ασχοληθεί με τα ντοκιμαντέρ ανθρωπιστικού χαρακτήρα, όπως ο αγώνας κατά της χρήσης ναρκών, για τους πρόσφυγες, το Aids. Είχε μάλιστα μιλήσει με ένα δάσκαλο που θα τη βοηθούσε στην εκφώνηση λόγων καθώς και στην τηλεοπτική της παρουσία. Δυστυχώς δεν πρόλαβε.

Ιέρεια του στυλ

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα υπήρξε μια από τις πιο πολυφωτογραφημένες γυναίκες του περασμένου αιώνα. Συνδυάζει το γκλάμουρ μίας σταρ με την αύρα της πριγκίπισσας.

Με αγαπημένους σχεδιαστές την Christina Stambolian, τον Bruce Oldfield, την Catherine Walker, τον David Sassoon, η Lady Diana κάνει τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις που την αναδεικνύουν σε style icon. Μεγαλοπρεπείς μάξι τουαλέτες, βελούδινες εξώπλατες δημιουργίες σε έντονα χρώματα κερδίζουν τα καλύτερα σχόλια.

Μετά το χωρισμό της από τον πρίγκιπα, κάνει την “ενδυματολογική της επανάσταση”, φορώντας κοντά φορέματα που αποκαλύπτουν τα υπέροχα μακριά της πόδια- κάτι που μέχρι τότε δεν της το επέτρεπαν. Αγαπημένοι της Ευρωπαίοι σχεδιαστές ήταν ο Christian Lacroix , ο Jacques Azagury και ο Gianni Versace.

Η πριγκίπισσα Diana λίγους μήνες πριν το θάνατό της, κάνει μια εξαιρετική φωτογράφιση με το Μario Testino, για το περιοδικό Vanity Fair. Γίνεται τότε παγκοσμίως γνωστός ως ο προσωπικός της φωτογράφος. Για εκείνη λέει χαρακτηριστικά :
“ Όταν γνώρισα την Diana, ήξερα από την αρχή ότι αυτή η φωτογράφιση θα ήταν διαφορετική.”

H Meredith Etherington Smith- επιμελήτρια του οίκου Christies γράφει στον Guardian για την πριγκίπισσα: “Θυμάμαι φορούσε ένα ασπρόμαυρο καρό ταγιέρ, το αστέρι της πρόσφατης επίδειξης του οίκου Dior. Αν και είχε ελάχιστο μέικαπ πάνω της, έδειχνε υπέροχη. Ελαφρώς κοκκινισμένη και λαχανιασμένη από όλα αυτά τα σκαλιά που ανέβηκε… Η πριγκίπισσα στάθηκε όρθια ξυπόλητη και άρχισε να περπατά ακριβώς όπως η Naomi Campell και μετά όπως η Claudia Schiffer Ήταν εκπληκτικό. Όλοι κλαίγαμε από τα γέλια και χειροκροτούσαμε”.

Λίγες μέρες αργότερα, η επιμελήτρια του οίκου Christies, λαμβάνει μια επιστολή από την πριγκίπισσα Diana, στην οποία λέει: “Η φωτογράφιση αυτή ήταν μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου…”
Και αυτό εισπράττει κανείς χαζεύοντας αυτές τις υπέροχες φωτογραφίες με την αέρινη της φιγούρα.

“Τα είχε όλα, εσωτερική και εξωτερική ομορφιά. Παρόλο που έχω φωτογραφήσει πολλούς όμορφους ανθρώπους, λίγοι είχαν αυτό το στοιχείο.” συμπληρώνει o Mario Testino για την πριγκίπισσα.

Όσα χρόνια και να περάσουν, το υπέρκομψο στυλ της θα παραμένει διαχρονικό. Δεν είναι τυχαίο που η Δούκισσα του Cambridge, επιλέγει συχνά πολλά στοιχεία από τις εμφανίσεις της θλιμμένης πριγκίπισσας.

Η μητέρα Diana

H αδικοχαμένη πριγκίπισσα, καταφέρνει να υψώνει ανάστημα απέναντι στους αυστηρούς κανόνες του βασιλικού πρωτοκόλλου, και με το ζεστό της χαμόγελο να μπει στην καρδιά μας.

Έχει μεγάλη αδυναμία στους δυο γιους της , William και Harry και δε διστάζει να εκδηλώνει την αγάπη της με ζεστές αγκαλιές και φιλιά , όπου κι αν βρίσκεται- κοντράροντας τα βασιλικά “πρέπει”.

Οι πρίγκιπες William και Harry ακολουθούν τα βήματα της μητέρας τους, στηρίζοντας τις φιλανθρωπίες για HIV.

Η δημοπρασία των φορεμάτων της από τον οίκο Christies

Το Μάιο του 1997, η πριγκίπισσα Diana ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη. Αποφασίζοντας να αφήσει πίσω της το παρελθόν, προσφέρει όλες τις τουαλέτες και τα κοστούμια που είχε φορέσει την εποχή του γάμου της με τον πρίγκιπα Κάρολο. Πρόκειται για μια καθαρά συμβολική κίνηση.
Τα περισσότερα ρούχα είναι σχεδιασμένα από την προσωπική σχεδιάστρια και φίλη της πριγκίπισσας Catherine Walker.

Δημιουργία της Ζandra Rhodes. Πρόκειται για το πιο ακριβό φόρεμα της δημοπρασίας. Το λευκό coctail με δαντέλα, που φόρεσε η πριγκίπισσα το Μάιο του 1987, στο London Palladium.

Ροζ δημιουργία της Catherine Walker που φόρεσε σε δεξίωση στο Itamatary Palace σε επίσκεψή της στη Βραζιλία τον Απρίλιο του 1991.

Εντυπωσιακή τουαλέτα από βελούδο σχεδιασμένη από τον Victor Edelstein, που φόρεσε σε δείπνο στο Λευκό Οίκο στις 9 Νοεμβρίου 1985. Στο χορό είναι με τον John Travolta.

Δημιουργία της Catherine Walker. Τουαλέτα σε σμαραγδί χρώμα που φόρεσε σε επίσκεψή της στην Αυστρία το 1989.

“H έμπνευση για αυτή την υπέροχη δημοπρασία προήλθε από ένα και μόνο άτομο… Τον γιο μας William.” αναφέρει σε χειρόγραφη επιστολή.

“Νταιάνα : H Αληθινή της Ιστορία”

Στο βιβλίο του Αndrew Morton, “Diana: Her true story.” (“Νταιάνα : Η Αληθινή της Ιστορία”), αποκαλύπτεται η βουλιμία της, η κατάθλιψη που αντιμετώπιζε, ο δυστυχισμένος συζυγικός της βίος. Πρόκειται για μία βιογραφία γραμμένη με τη σιωπηρή αποδοχή της πριγκίπισσας.

Αρκετές σοβαρές ήταν οι αποκαλύψεις που εξόργισαν τη βασίλισσα Ελισάβετ κι αποτέλεσε την αρχή του τέλους για το διαζύγιο του πριγκιπικού ζευγαριού.
Αναφέρεται πως ο πρίγκιπας Κάρολος ειρωνεύτηκε τη σύζυγό του αποκαλώντας της
“στρουμπουλή”, όταν την αγκάλιασε λίγες μέρες πριν το γάμο τους και ότι η Diana έπεσε επίτηδες από τη σκάλα να τραβήξει την προσοχή του πρίγκιπα, όταν ήταν τριών μηνών έγκυος.

Όταν πέφτει αιφνίδια η αυλαία…

Στο βιβλίο της Τina Brown “The Diana Chronicles” – διευθύντριας του Vanity Fair για σχεδόν δέκα χρόνια και πριν από αυτό της Tattler – ισχυρίζεται πως η πριγκίπισσα Diana την είχε ρωτήσει :

“Πώς θα μπορέσω να κάνω σχέση; Kανένας άντρας με αξία δεν θα ανεχτεί αυτό που κουβαλάω”.

Και όμως, τα τελευταία χρόνια πριν από το δυστύχημα, η Diana μοιάζει να έχει βρει την ισορροπία της.
Στο πρόσωπο του τελευταίου της συντρόφου -του περίφημου playboy, Dodi al Fayed- βρίσκει ασφάλεια. Γεγονός βέβαια που αποδείχτηκε τραγική ειρωνεία…

Πόσο διαφορετική, άραγε, θα μπορούσε να ήταν σήμερα η ζωή της αν δεν είχε “φύγει” στην αγκαλιά του νεκρού αγαπημένου της, στα συντρίμμια μιας θωρακισμένης Mercedes, σε ένα υπόγειο τούνελ του Παρισίου, την 31η Αυγούστου του 1997 ;
Ο Trevor Rees-Jones – ο σωματοφύλακας της πριγκίπισσας -ήταν ο μόνος που επέζησε από το τραγικό δυστύχημα – ο οποίος χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημιά που είχε υποστεί το κρανίο του.

Το άδοξο τέλος της Diana , συνεχίζει να στοιχειώνει τη συλλογική συνείδηση με θεωρίες συνομωσίας, όπως ακριβώς η δολοφονία του Kennedy ή ο θάνατος της Merilyn Monroe.
Eκατοντάδες βιογραφίες και αποκαλύψεις έχουν αποπειραθεί να ρίξουν το φως στη μυθιστορηματική ζωή της και να απαντήσουν σε ερωτήματα για εκείνο το μοιραίο βράδυ.

Το επίσημο πόρισμα των αρχών, χαρακτηρίζει το θάνατό της ως δυστύχημα. Οι δημοσκοπήσεις, όμως, δείχνουν ότι οι Βρετανοί πιστεύουν πως υπήρξε κάποιου είδους συγκάλυψη όσον αφορά στην υπόθεση.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο θάνατός της προκάλεσε παγκόσμια θλίψη για την αδικοχαμένη “πριγκίπισσα της καρδιάς”.
Τραγικές φιγούρες τα παιδιά της William και Harry. Την αποχαιρετούν τόσο νωρίς…

“Candle in the wind” είναι το τραγούδι που αφιέρωσε ο Elton John στην αγαπημένη του φίλη -“Το Ρόδο της Αγγλίας” -την ημέρα που την αποχαιρέτησε για πάντα.

Η ιστορία της πριγκίπισσας Diana, θα λέγαμε πως θυμίζει το παραμύθι της Σταχτοπούτας. Μόνο που στη σύγχρονη παραλλαγή της, η πρωταγωνίστρια ήταν αριστοκράτισσα. Και … παρόλο που φόρεσε το γοβάκι, αποδείχτηκε πως τελικά δεν ήταν το “νούμερό” της.
Δυστυχώς, το τέλος της ήρθε όταν όλα έδειχναν πως είχε πάρει τη ζωή στα χέρια της…

πηγή φωτογραφιών: mariotestino.com, dianapow.com, biographyonline.net, dailymail.co.uk, mirror.co.uk, express.co.uk, britishroyals.info, washingtonpost.com, telegraph.co.uk, princess-diana.com, cnn.com, reddit.com, vogue.com, goodreads.com

Keywords
diana, happy, end, ζωη, diana, happy, nelson mandela, vanity fair, john travolta, το φως, elton john, top, edward, Καταδύσεις, acid, weekend, polo, england, σημαίνει, νέα, louis, william, ιουνίου, anna, james, hewitt, royal, bbc, aids, town, σταρ, bruce, david, lady, style, icon, jacques, versace, vanity, guardian, dior, naomi, mario, στυλ, δουκισσα, cambridge, hiv, rhodes, london, ροζ, john, playboy, mercedes, φως, δημοσκοπηση, θλίψη, net, mirror, express, info, telegraph, cnn, vogue, κινηση στους δρομους, μυστικες δημοσκοπησεις, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, αξια, Καθεδρικός Ναός Αγίου Βασιλείου, wind, Καλή Χρονιά, Ημέρα της μητέρας, 600 δις, τελος του κοσμου, βασιλισσα ελισαβετ, η ζωη, γκλαμουρ, θλίψη, βραζιλια, θανατος, καταθλιψη, λονδινο, μητερα, μνημειο, μωρο, ντοκιμαντερ, ομορφια, ρουχα, σμαραγδι, σταρ, φημες, φιλια, φορεματα, φωτογραφιες, φωτογραφια, φως, χρωματα, aids, bbc, cnn, dior, express, guardian, hiv, icon, james, net, rhodes, vogue, αγαπη, αγκαλια, αδυναμια, αυστρια, αγκολα, αυρα, βιβλιο, βουλιμια, βραδυ, βρισκεται, γεγονος, γινεται, γινονται, γνωριμια, γονεις, δημοσιο, δυστυχως, εγκυος, εγινε, ευτυχια, ελισαβετ, εμπνευση, ενεργεια, εποχη, ερχεται, ετων, ζημια, ζωης, υποθεση, θεωριες συνομωσιας, θεωριες, θυμιζει, οικο, ισορροπια, καμερες, κενυα, κινηση, κοστουμια, λεπτομερειες, λογια, μακρια, μηνες, μοιχεια, ρεπορτερ, νεα υορκη, νεμεσις, παντα, οικια, οικογενεια, ονομα, παιδια, πνοη, πριγκιπας, πρωινο, ρολο, σιγουρο, συζυγο, σειρα, στιγμα, στυλ, σχολειο, σχολια, το φως, τρια, τριτη, τιτλος, φορα, χερι, χαμογελο, χρωμα, ωρες, αγκαλιες, αγωνας, anna, ασφαλεια, βηματα, bruce, cambridge, δικαιωμα, david, edward, elton john, εμφανισεις, england, royal, ερωτευμενοι, γελια, john, hewitt, style, info, ιουνίου, jacques, john travolta, καρδιες, καρδια, lady, λευκο, london, louis, mario, mirror, μοιαζει, μπαλετο, μπροστα, naomi, nelson mandela, νοσοκομειο, polo, ποδια, princess, ροδο, σημαίνει, smith, cnn.com, ταξιδι, town, telegraph, top, υπεροχη, vanity fair, versace, vanity, βοηθος, weekend, william, ξεκινησε, χερια, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα