Πόλεμος Ζωής-Καρανίκα: Σώζεις βίλες-Άντε χρυσοπληρωμένε τενεκέ

11:35 26/2/2018 - Πηγή: Aixmi

Οι συνεχείς παρεμβάσεις τής Ζωής Κωνσταντοπούλου σε συμβολαιογραφικά γραφεία για τη ματαίωση πλειστηριασμών έχει προκαλέσει πόλεμο με τον Νίκο Καρανίκα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο σύμβουλος τού πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα έγραψε στα social media ότι «αριστεριστές σε απόγνωση σώζουν βίλες αστών λαμόγιων». Και, μιλώντας για «βούρκο», πρόσθεσε ότι οι ενέργειες αυτές ενισχύουν τη Δεξιά. «Το κίνημα υπέρ των πλουσίων που είναι μπαταχτσήδες προχωράει με την βοήθεια των Λαεν

και Πλεύση Ανταρσυα…. στον βούρκο τους, στο πλάι της Δεξιάς….και των λαμόγιων».

Καταιγιστική ήταν η απάντηση της πρώην προέδρου της Βουλής. Αποκάλεσε τον πρώην σύντροφό της στον Σύριζα ως «χρυσοπληρωμένο τενεκέ του Τσίπρα» και διευκρίνισε ότι ο προχθεσινός πλειστηριασμός αφορούσε «πολύ μικρή ιδιοκτησία».

Ολόκληρη η ανάρτησή της:

«Έχω πολύ πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθώ για τη χώρα, από τους (χρυσο)πληρωμένους τενεκέδες του Τσίπρα.

Ο προχθεσινός ηλεκτρονικός πλειστηριασμός ήταν σε πολύ μικρή ιδιοκτησία (κατοικία 68 τ.μ. σε μικρό οικόπεδο, συνολικής εμπορικής αξίας 60.000 ευρώ), για οφειλή 50.000 σε Τράπεζα, με τιμή πρώτης προσφοράς 60.000 ευρώ.

Τα στοιχεία είναι δημόσια και τα έχω βγάλει από χτες.

Για όποιον ενδιαφέρεται.

Για τους υπόλοιπους τρομαγμένους κράχτες, περαστικά.

Τα ψέματά σας τελειώσανε. Και οι μέρες σας είναι μετρημένες».

Πόλεμος Ζωής-Καρανίκα: Σώζεις βίλες-Άντε χρυσοπληρωμένε τενεκέ

The post Πόλεμος Ζωής-Καρανίκα: Σώζεις βίλες-Άντε χρυσοπληρωμένε τενεκέ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα