Πόλεμος Τραμπ με CNN και ΝΥΤ: Έχουν καταντήσει ανέκδοτο

13:03 25/2/2017 - Πηγή: Aixmi

Μέσω twitter συνεχίζει την προεδρική πολιτική του ο Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος ανοίγει διαρκώς νέα μέτωπα. Είναι γνωστή η κόντρα του με τα ΜΜΕ και κυρίως με τους «εχθρούς των Αμερικανών» όπως χαρακτήρισε σε παλαιότερη ανάρτησή του τηλεοπτικούς σταθμούς και εφημερίδες.

Με νέο tweet του ο πρόεδρος των ΗΠΑ

επιτέθηκε εκ νέου συγκεκριμένα σε CNN και New York Times επειδή αντέδρασαν για τον αποκλεισμό τους από την επίσημη ενημέρωση. Όπως τόνισε ο Ντόναλντ Τραμπ «τα γνωστά ΜΜΕ των ψευδών ειδήσεων εις γνώσιν τους δεν λένε την αλήθεια. Μεγάλος κίνδυνος για το έθνος μας. Οι Νew York Times έχουν καταντήσει ανέκδοτο, το ίδιο και το CNN. Θλιβερό!«.

FAKE NEWS media knowingly doesn't tell the truth. A great danger to our country. The failing @nytimes has become a joke. Likewise @CNN. Sad!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) February 25, 2017

Περί ευνοιοκρατίας έκαναν λόγο τα μεγάλα ΜΜΕ όταν δεν τους επετράπη να παρακολουθήσουν την ενημέρωση εκτός κάμερας. Στους δημοσιογράφους του CNN, των The New York Times, του Politico, των The Los Angeles Times και του BuzzFeed δεν επετράπη να παρακολουθήσουν την ενημέρωση χωρίς κάμερα που έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Σον Σπάισερ, ενώ αντιθέτως επετράπη η είσοδος σε ΜΜΕ πολύ μικρότερου κύρους του δικτύου One America News Network, που πρόσκειται ευνοϊκά στην κυβέρνηση Τραμπ.

Keywords
Τυχαία Θέματα