Πόλεμος Σαμαρά – Τσίπρα για τις αποκρατικοποιήσεις

11:06 19/5/2013 - Πηγή: Aixmi

Οι αποκρατικοποιήσεις οδηγούν τον Αντώνη Σαμαρά σε μετωπική σύγκρουση με τον Αλέξη Τσίπρα.

Την ώρα που ο πρωθυπουργός βρίσκεται στην Κίνα αναζητώντας επενδυτές και απευθύνει προσκλητήριο στις κινεζικές επιχειρήσεις να συμμετάσχουν στις αποκρατικοποιήσεις, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολιτευσης δηλώνει στην Αθήνα ότι θα αναστείλει τις συμφωνίες που θα γίνουν -ειδικά στους

τομείς των Δικτύων και της
Ενέργειας.

Ο πρωθυπουργός συνάντησε τους πολιτικούς συντάκτες για να κάνει
απολογισμό του ταξιδιού και απάντησε στον κ. Τσίπρα.

«Από το ταξίδι βγήκανε μόνο στοιχεία. Η Ελλάδα κοιτάει το αύριο. Η προσπάθεια όλων μας είναι να γίνουν επενδύσεις για να βρεθούν θέσεις εργασίας. Το όνειρό μου είναι να μην έχει ο Έλληνας νέος να αντιμετωπίσει το δίλημμα να μείνει ή να φύγει απο την Ελλάδα. Υπάρχουν και κάποιοι που, για λόγους μικροκομματικού και πρόσκαιρου συμφέροντος, επενδύουν στο να αποτύχουμε. Δεν με νοιάζει πώς λέγονται αυτοί ή απο ποιο κόμμα προέρχονται. Εμείς δουλεύουμε και οι Έλληνες ξέρουν και χαίρονται απο τα θετικά που βγαίνουν. Δεν πρόκειται να τους κάνω τη χάρη να κάνω πίσω. Δεν νομίζω ότι θα τους κάνει τη χάρη ο ελληνικός λαός να ακυρώσουν αυτα που πετύχαμε.

Πριν άλλωστε το κάνουν πρέπει να πάρουν την έγκριση των διαφόρων συνιστωσών που δεν έχουν όλοι την ίδια γνώμη με τον κ. Τσίπρα¨.

Keywords
Τυχαία Θέματα