Πόλεμος Λαζόπουλου – Γεωργιάδη: Δεν επέτρεψε στον Άδωνι την είσοδο στην εκπομπή του

08:35 16/12/2015 - Πηγή: Aixmi

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Λάκη Λαζόπουλου, με αφορμή τις τελευταίες δηλώσεις του ηθοποιού εναντίον του υποψήφιου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης βρέθηκε, το βράδυ της Τρίτης, έξω από το θέατρο «Βέμπο» όπου γίνεται ζωντανά η εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου, διαμαρτυρόμενος για τα σχόλια του ηθοποιού εναντίον του.

Μεταξύ άλλων, ο Λάκης Λαζόπουλος στη χθεσινή εκπομπή του, χαρακτήρισε τον Άδωνι Γεωργιάδη ως την «ακροδεξιά πόρτα του Σαμαρά», ότι «θα διαλύσει τη ΝΔ», ότι «έγλειφε τη χούντα, ενώ είπε στο τηλεοπτικό κοινό: «Ψηφίστε όποιον άλλο θέλετε, εκτός από τον Άδωνι».

Ο κ. Γεωργιάδης ανέβασε και στο twitter του φωτογραφίες από το θέατρο και ανακοίνωσε ότι δεν τον αφήνουν να μπει μέσα για να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Σε δήλωσή του στην κάμερα του Mega ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε: «Ο κ. Λαζόπουλος, όπως πριν από κάθε εκλογική αναμέτρηση, στήνει ένα τσαντίρι, για να στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ, έτσι και τώρα έστησε ένα τσαντίρι για να παρέμβει στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ. Ηρθα εδώ γιατί με καθύβριζε επί δεκάλεπτο, για να μου τα πει κατά πρόσωπο. Και να μου δώσει την ευκαιρία να απαντήσω, όπως θα έπρεπε να κάνει κάθε δημοκράτης άνθρωπος. Αλλά δεν το έκανε. Εγώ δεν φοβάμαι τον Λάκη Λαζόπουλο και θέλω και μια ΝΔ που δεν θα φοβάται και δεν θα γλείφει τον Λάκη Λαζόπουλο».

Τι είπε ο Λαζόπουλος κατά του Άδωνι

«Ο άλλος ο εγκάθετος του Σαμαρά, ο Άδωνις, ο οποίος θέλει να ανοίξει δεξιά πόρτα για να επιστρέψει ο Σαμαράς ως νέα Λεπέν, δεσπόζει σε όλα τα κανάλια σαν να είναι αυτός η ηγετική φυσιογνωμία της Νέας Δημοκρατίας. Έχει παραμερίσει το κέντρο, όλο το …Καραμανλικό παρελθόν της παράταξης. Του φαίνεται αφύσικο που ο Καραμανλής στηρίζει τον Μεϊμαράκη, ενώ του φαίνεται φυσικό να ψηφίσουν έναν που υμνούσε τη χούντα στα κανάλια της τηλεπώλησης που έχει προσκυνήσει και γλύψει. Τα σαλιγκάρια ξεχνιούνται πολλές φορές και νομίζουν ότι ο τοίχος που σκαρφαλώνουν τους ανήκει. Δεν είναι αλήθεια, θα το καταλάβουν όταν φύγει ο τοίχος. Τότε θα καταλάβουν τα σαλιγκάρια ποιανού είναι ο τοίχος. Έβρισε μέχρι και τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, επειδή παρακολούθησε την παράσταση, σε αυτό το σημείο κατάντιας έχει φτάσει.

Το 85% των ανθρώπων της τέχνης, ανήκουν στην Αριστερά. Να μην πάει ο κόσμος στο θέατρο; Να μην πάνε οι αριστεροί να ακούσουν τον Ξαρχάκο επειδή είναι δεξιός; Ακροδεξιά σενάρια του κάθε παράφρονα. Τη Νέα Δημοκρατία θα την διαλύσει ο Άδωνις γιατί αυτός είναι ο στόχος του. Θα περάσει ο καιρός και θα τα δούμε. Μόνο τον καιρό δεν έχει πει στην τηλεόραση. Σήμερα το πρωί πήγε σε τέσσερις εκπομπές για να πει τον καημό του. Κάνω εκπομπή σατιρική τόσα χρόνια και δεν ανήκω στην Δεξιά. Υβριστής της παράταξης υπήρξε μόνο ο Άδωνις, ο οποίος έβριζε και τον Καραμανλή και τον Σαμαρά. Να δουν τις εκπομπές του, να δουν ποιος είναι ο υβριστής. Υβριστής της Ν.Δ. ήταν μόνο ο Άδωνις, αυτός θα διαλύσει τη Ν.Δ.».

Όταν ενημερώθηκε ο ηθοποιός ότι είναι έξω από το θέατρο ο Άδωνις Γεωργιάδης, απάντησε on air:

«Μου είπαν ότι έχει έρθει ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ότι είναι απ’ έξω και θέλει να μπουκάρει και εδώ. Να του πω ότι στην τέχνη και στο θέαμα δεν ανεβαίνει κανένας στην παράσταση έτσι και δεν τον θυμάμαι σε κανένα δελτίο ειδήσεων να μπήκε με το έτσι θέλω. Το Αλ Τσαντίρι είναι μία εκπομπή, κάνω παράσταση στον κόσμο και η παράσταση δεν διακόπτεται ποτέ από κανέναν. Όταν τελειώσει η εκπομπή, πολύ ευχαρίστως θα τον δεχθώ μέσα για να συζητήσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα