«Πόλεμος» Μπαρτσελόνα – Ρεάλ για την έδρα…

09:16 9/2/2017 - Πηγή: Aixmi

Σενάρια και ίντριγκες μεταξύ των δύο μεγάλων, καθώς η Μπάρτσα θέλει να σηκώσει το Κύπελλο στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» ή να εκθέσει τους Μαδριλένους με ακόμη μία άρνηση.

Η Μπαρτσελόνα προκρίθηκε σε ακόμη έναν τελικό Κυπέλλου και αναμένεται να παρουσιαστεί ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με την έδρα. Οι Καταλανοί θέλουν να οριστεί το «Σαντιάγο Μπερναμπέου», αλλά περιμένουν το τι θα πει και η άλλη φιναλίστ (σ.σ.: Τετάρτη βράδυ η ρεβάνς στο Αλαβές-Θέλτα). Η επιθυμία της Μπάρτσα έχει διπλό σκοπό και ιντριγκάρει το θέμα.

Ο ένας είναι να σηκώσει την κούπα μέσα στο σπίτι της μεγάλης αντιπάλου

και ο δεύτερος να αναγκάσει την Ρεάλ να εκτεθεί για ακόμα μία φορά, προβάλλοντας δικαιολογίες, ώστε να μην γίνει εκεί ο τελικός. Ηδη μάλιστα οι Μαδριλένοι έχουν έτοιμοι την επιχειρηματολογία της άρνησης, καθώς μετά την τελευταία αγωνιστική με την Σεβίλλη (13 Μαΐου) θα ξεκινήσει η ανακαίνιση του γηπέδου (σ.σ.: ο τελικός είναι μετά).

Το σίγουρο είναι ότι η Ρεάλ θα παλέψει να μην οριστεί εκεί η έδρα, αλλά και το ότι το αντίθετο ισχύει με την Ατλέτικο, η οποία θα ήθελε να αποχαιρετήσει με έναν τελικό Κόπα ντελ Ρέι το «Βιθέντε Καλδερόν» που κλείνει για πάντα.

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα