Πολάκης σε Τσοχατζόπουλο: Μην το παίζεις θιγμένος

10:17 15/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Απάντησε έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγειας Παύλος Πολάκης στον Άκη Τσιχατζόπουλο για την οργισμένη επιστολήτου στον πρωθυπουργό Αλέξξη Τσίπρα, όπου χαρακτήριζε τον ίδιο τον υπουργό “άνανδρο-χυδαίο-υβριστή και λασπολόγο, πρόσφατο υπόγειο φασιστικό προϊόν της νέας Αριστεράς” και τον κατηγορεί μεταξύ άλλων “τσαλαπάτησε με τα φασιστικά άρβυλα του ο ίδιος προσωπικά το εγγυημένο συνταγματικά, νομοθετικά, ευρωπαϊκά και ελληνικά δικαίωμα προστασίας

κάθε Ελληνίδας μάνας και του ανήλικου παιδιού της από την Πολιτεία”.

Ο κ. Πολάκης χαρακτηρίζει τον καταδικασθέντα πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ «σάπιο», τον καλεί να μην το παίζει θιγμένος αλλά και να αποκαλύψει «πού έχει κρύψει τα υπόλοιπα από τις μίζες».

«Ακη Τσοχατζόπουλε πες που εχεις κρύψει τα υπόλοιπα απο τις μίζες που πήρες και σταμάτα να το παίζεις προσβεβλημένος σύζυγος και πονεμένος πατέρας …ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΨΕΥΤΙΚΟ !!!!
Εχω κι εγω γυναίκα και κόρες ,αλλα δεν έφτιαξα το μέλλον τους με μαύρα λεφτα και μίζες .
Διαλεξα μια σύζυγο με ίδιες αξίες και ικανότητες με μενα και μεγαλώνουμε κορίτσια με παιδεία και αρχές που να κερδίσουν οι ίδιες τις ζωές τους !!!!
Γι αυτο ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΘΙΓΜΕΝΟΣ ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΑΠΙΟΣ!!!» γράφει χαρακτηριστικά ο υπουργός σε ανάρτησή του στο facebook.

The post Πολάκης σε Τσοχατζόπουλο: Μην το παίζεις θιγμένος appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα