Πολάκης εγκαλεί ΕΣΡ: Γιατί δεν παρεμβαίνει στο πώς μεταδίδουν τα κανάλια τη ΣΟΒΑΡΗ ΝΙΚΗ στο Eurogroup

23:25 16/6/2017 - Πηγή: Aixmi

Άλλη μια προκλητική ανάρτηση έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης που ασκεί πολιτική μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook.

Ο κ.Πολάκης ενοχλήθηκε από τον τρόπο που μετέδωσαν οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί -εκτός του Alpha, που δεν πρόλαβε να παρακολουθήσει- τη ΣΟΒΑΡΗ, όπως γράφει, ΝΙΚΗ που πέτυχε χθες η κυβέρνηση στο Eurogroup.

Μάλιστα

δε στέκεται μόνο σε αυτό αλλά εγκαλεί και το ΕΣΡ που δεν παρενέβη ώστε να επαναφέρει στην τάξη τα κανάλια. Επιπλέον επισημαίνει ότι απαιτείται νεα νομοθέτηση για κατοχή προσωρινής άδειας όλων όσων εκπέμπουν μέχρι να δημοπρατηθούν ξανά οι 4 άδειες, λέει χαρακτηριστικά… και «απειλεί» ότι οι άδειες θα δημοπρατηθούν ντάλα μεσημέρι…

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ.Πολάκη είναι η εξής:

«Μετα απο παρα πολύ καιρο παρακολούθησα επίτηδες ζωντανά τα δελτία ειδηςεων των σταρ ,Σκαι ,Ε (τον Αντ1 και Αλφα δεν τα προλαβα )
Μόνο μια παρατήρηση:Απο τη σύσπαση των μιμικων μυών των προσώπων των τριών παρουσιαστών (Ευαγγελατος,Κοσιώνη Ζαχαρέα ) που ήταν σαν Μεγάλη Παρασκευη ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗ ΣΟΒΑΡΗ ΝΙΚΗ που πέτυχε η κυβερνηςη χτες .
Λογω τιμής σκέφτομαι να τους στείλω απο ενα κασονι με μπουκάλια ξύδι …..
Η δε διαστρέβλωση των ειδηςεων πρωτοφανής !!!!
Απο την άλλη το ΕΣΡ ύπνο βαθύ κι ασήκωτο. Μαλλον ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ νέα νομοθέτηση για κατοχή προσωρινής άδειας όλων όσων εκπέμπουν ΜΕΧΡΙ να δημοπρατηθούν ξανά οι 4 άδειες !!!!
…γιατι θα δημοπρατηθούν και θάναι ντάλα μεςημερι!!!!!»

Keywords
Τυχαία Θέματα