Πλεύρης: Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση

18:58 15/11/2016 - Πηγή: Aixmi

Σταθερά κρίσιμη παραμένει για τρίτο 24ωρο η κατάσταση της υγείας του πρώην βουλευτή Αθανάσιου Πλεύρη, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε μηχανική υποστήριξη, από το πρωί της περασμένης Κυριακής, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών όπου εισήχθη «με εικόνα σήψης» σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν.

Στο νέο ανακοινωθέν που εκδόθηκε νωρίτερα, αναφέρεται: «Ο κ. Αθανάσιος Πλεύρης παραμένει νοσηλευόμενος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας διασωληνωμένος

σε μηχανική υποστήριξη. Η κατάσταση του είναι σταθερή αλλά εξακολουθεί να εκτιμάται ως ιδιαίτερα κρίσιμη».

Η περιπέτεια για τον Θάνο Πλεύρη ξεκίνησε από μια αγγειοπλαστική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε το προηγούμενο διάστημα σε μικρή ιδιωτική κλινική της Γλυφάδας και η οποία δεν είχε την αναμενόμενη έκβαση καθώς ο κ. Πλεύρης προσβλήθηκε από ένα δυνατό και ανθεκτικό μικρόβιο, που του προκάλεσε σηψαιμία. Η μάχη με τον χρόνο συνεχίζεται σκληρή για τον 39χρονο δικηγόρο.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε το απόγευμα της Δευτέρας το Ιατρικό Κέντρο, ο 39χρονος εισήχθη το πρωί της Κυριακής (13 Νοεμβρίου) στο νοσοκομείο με «εικόνα σήψης». «Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του εισήχθη άμεσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου και παραμένει νοσηλευόμενος, διασωληνωμένος σε μηχανική υποστήριξη» αναφέρεται στην ανακοίνωση, ενώ όπως τονίζεται «είχαν προηγηθεί αγγειοχειρουργικές επεμβάσεις σε άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα», επεμβάσεις που πιθανόν συσχετίζονται ή/και οδήγησαν στη βαριά σήψη του ασθενούς.

«Από τη θεραπευτική ομάδα του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ διενεργήθηκαν και διενεργούνται όλες οι ενδεδειγμένες θεραπευτικές πράξεις, συντηρητικές και επεμβατικές» καταλήγει η ανακοίνωση του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών.

Keywords
Αναζητήσεις
mediteraneo pkevris
Τυχαία Θέματα