Πηλελόπη Αναστασοπούλου: Δεν πρόκειται να ξανακάνω τόσο τολμηρή φωτογράφιση (ΕΙΚΟΝΕΣ)

11:50 16/6/2017 - Πηγή: Aixmi

Λίγο πριν κλείσει τα 40, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου φωτογραφήθηκε για το DownTown και δήλωσε πως απαρνήθηκε τα μπικίνι, τα ξενύχτια, το κομμωτήριο και τον διάδρομο γυμναστικής και έχει αφοσιωθεί στη μητρότητα.

Σήμερα σου λείπει κάτι από τη ζωή σου πριν τη Λυδία;
«Δεν μου λείπουν πράγματα πια. Τα δοκίμασα όλα. Είμαι χορτασμένη. Ίσως μόνο αυτό το αυθόρμητο που έπαιρνα το πρώτο αεροπλάνο με τις φίλες μου και πήγαινα να παρακολουθήσω

συναυλίες».

Σκέφτεσαι να κάνεις σύντομα δεύτερο παιδί;
«Κάνουμε ήδη προσπάθειες για δεύτερο παιδί με τον Φώτη. Ιδανικά θα ήθελα να κάνω τρία παιδάκια και γρήγορα. Δεν ξέρω όμως αν θα προλάβω ηλικιακά. Με φαντάζομαι ήδη γιαγιά με τα παιδιά μου και τα παιδιά τους, όλοι μαζί γύρω από το οικογενειακό τραπέζι».

Τα sexy μπικίνι πλέον ανήκουν στο παρελθόν; Έχεις γίνει πιο συντηρητική;
«Δεν αποτελούν παρελθόν τα μπικίνι, απλώς έχω ένα σώμα από τη φύση λίγο πιο προκλητικό λόγω καμπυλών. Πρέπει να προσέχω πώς φωτογραφίζομαι με το μπικίνι αν δεν θέλω να βγω πρόστυχη. Έχω ακόμη λίγη κοιλίτσα και λίγο χαλαρό δέρμα λόγω εγκυμοσύνης».



Τέρμα οι sexy φωτογραφίσεις;
«Τέρμα οι ακραία sexy φωτογραφίσεις. Θυμάμαι κάποτε είχα κάνει μια φωτογράφιση για το Nitro και με κυνηγούσε η Μάρα Δεσύπρη με την κάμερα -την ώρα που άλλαζα-σε κάθε γωνία του δωματίου. Αυτή η ακραία φωτογράφιση με κυνηγά μέχρι σήμερα. Τότε με ένοιαζε μόνο πώς θα το έπαιρνε ο πατέρας μου. Σήμερα είμαι σύζυγος, μαμά και γυναίκα μιας ηλικίας. Δεν πρόκειται να ξανακάνω λοιπόν μια τόσο τολμηρή φωτογράφιση».

Το απόσπασμα της συνέντευξης από το yupiiι.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πηλελόπη Αναστασοπούλου, ΕΙΚΟΝΕΣ,pilelopi anastasopoulou, eikones