Πήγε Ισπανία ο Μαϊστόροβιτς!

10:29 16/5/2017 - Πηγή: Aixmi

Ταξίδι για μεταγραφική υπόθεση (δεν είναι το πρώτο, ούτε και το τελευταίο) πραγματοποίησε τις προηγούμενες μέρες -εννοείται για λογαριασμό της ΑΕΚ- ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς στην Ισπανία, γεγονός που όπως είναι λογικό φούντωσε τα σενάρια που αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να επισκέφτηκε τη χώρα της ιβηρικής χερσονήσου με βασικό θέμα στην ατζέντα του αυτό της παραμονής του Σέρχιο Αραούχο στην Αθήνα (και στον Δικέφαλο) για έναν ακόμη χρόνο. Κοινώς για

την παράταση του δανεισμού του Αργεντινού επιθετικού στους «κιτρινόμαυρους» κάτι που επιθυμεί να πράξει – πετύχει η Ένωση και μάλιστα το συντομότερο δυνατό.

Κι αυτό διότι στο «κιτρινόμαυρο στρατόπεδο» θέλουν όλοι (και ειδικά τεχνικός διευθυντής και προπονητής) να γνωρίζουν πώς θα κινηθούν στη μεταγραφική περίοδο που… τρέχει ήδη και να κλείσει ο αγωνιστικός σχεδιασμός – προγραμματισμός το συντομότερο δυνατό για την ΑΕΚ. Κάτι που επιχειρούν να κάνουν στην Ένωση προκειμένου να ελαχιστοποιήσουν τις πιθανότητες (πάντα θα υπάρχουν τέτοιες όσο τέλεια κι αν δουλέψεις) να μην ανταποκριθούν και δεν καλύψουν σωστά τις αγωνιστικές ανάγκες της ομάδας όπως (και όπου) προπονητής και τεχνικός διευθυντής έχουν κρίνει ότι χρειάζεται.

Η αλήθεια είναι πως συνιστά λογική σκέψη, ή συνειρμό αν προτιμάει κάποιος, να βρεθεί σε πρώτο πλάνο το ενδεχόμενο να αφορά το ταξίδι του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ τον Σέρχιο Αραούχο. Όπως και να ‘χει εννοείται πως δεν υπάρχει κάποια… διαρροή από τον ίδιο τον Σουηδό, αλλά ούτε και από κάποιον από το περιβάλλον του, σχετικά με το συγκεκριμένο λόγο της παρουσίας του στην Ισπανία! Πάντως στο… στρατόπεδο της Ένωσης είναι αισιόδοξοι για το ενδεχόμενο παραμονής του «El Chino» και τη νέα σεζόν στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Σε όσους επικοινωνούν με τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, είτε από τον χώρο των ατζέντηδων είτε από του ποδοσφαίρου (πάντα εντός συνόρων), αυτό που ξεκαθαρίζει και επαναλαμβάνει είναι πως ο ίδιος είναι έτοιμος και ο αγωνιστικός σχεδιασμός της ΑΕΚ ολοκληρωμένος (σχετικά με τις αποφάσεις για πρόσωπα και θέσεις που θα αφορούν το ρόστερ). «Εγώ είμαι έτοιμος, δουλεύουμε σε συγκεκριμένους στόχους αρκετό καιρό τώρα. Έχουμε προχωρήσει όπως ακριβώς θέλαμε έως τώρα σε άριστη συνεργασία και με τη διοίκηση και με τον προπονητή», είναι χαρακτηριστικά τα λόγια του τη στιγμή που προφανώς συνιστά όλο αυτό που λέει απόλυτη επαγγελματική απάντηση…

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα ότι γενικά ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς είναι με μία βαλίτσα στο χέρι το τελευταίο διάστημα και ειδικά στη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας και προς το τέλος της. Στην Αθήνα επέστρεψε από την Καταλονία και τη Βαρκελώνη το μεσημέρι της Κυριακής και έπειτα πέταξε για Θεσσαλονίκη προκειμένου να βρίσκεται στο γήπεδο της Τούμπας και στο πλευρό της ομάδας, του Μανόλο Χιμένεθ και των ποδοσφαιριστών του. Για να γυρίσει στη… βάση του τελικά μαζί με την ομάδα με την πτήση τσάρτερ και με όλη την «κιτρινόμαυρη» αποστολή.

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα