Πέθανε στα 57 του ο γνωστός εκκεντρικός τραγουδιστής Pete Burns

19:01 25/10/2016 - Πηγή: Aixmi

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Dead or Alive και σταρ του Celebrity Big Brother, Pete Burns, το εκκεντρικό ποπ ίνδαλμα των ’80s που ερμήνευσε το «You spin me round (Like a record)», πέθανε σε ηλικία 57 ετών, σύμφωνα με ανακοίνωση στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter.

The

SDE tribute to #PeteBurns is to publish his last interview, conducted by our own @mrpaulsinclair a few weeks ago https://t.co/w8b6wV8w8G pic.twitter.com/M034dvUd5p

— SuperDeluxeEdition (@sdedition) October 25, 2016

«Είμαστε βαθύτατα θλιμμένοι που πρέπει να μεταδώσουμε την είδηση πως ο αγαπημένος μας Pete Burns, πέθανε ξαφνικά χθες από ανακοπή καρδιάς. Η οικογένειά του και οι φίλοι του είναι συγκλονισμένοι από την απώλεια του δικού μας αστεριού. Ήταν ένας αληθινός οραματιστής, μια όμορφη ταλαντούχα ψυχή, και θα λείψει από όλους όσοι τον αγάπησαν και όλες οι υπέροχες αναμνήσεις που μας άφησε θα μας ακολουθούν. Δεν έχουμε άλλες λέξεις, θα προβούμε σε νέα ανακοίνωση όταν θα καταφέρουμε να συμφιλιωθούμε με την καταστροφική του απώλεια. Θα ζει για πάντα στη μνήμη μας. Σας στέλνουμε την αγάπη μας. Lynne, Michael, Steve» ήταν η ανάρτηση που έκαναν οι μάνατζέρ του.

Φίλοι αλλά και φανς του τραγουδιστή έχουν κατακλύσει τα social media με τις αφιερώσεις τους δηλώνοντας τη βαθιά τους θλίψη για το θάνατο του Pete Burns.
Ο τραγουδιστής εμφανίσθηκε τελευταία φορά στην οθόνη στην εκπομπή «Celebrity Botched Up Bodies» τον περασμένο μήνα.

Όπως είχε πει είχε χάσει το μέτρημα όσον αφορά στις χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες είχε υποβληθεί.
«Ο αριθμός των χειρουργικών επεμβάσεων που έχω υποβληθεί είναι μάλλον 300. Ελπίζω όταν φτάσω τα 80 και πάω στον ουρανό, ο Θεός δεν θα με αναγνωρίζει» είχε πει.

Η μπάντα του έγινε διάσημη τη δεκαετία του ’80, με το τραγούδι «You spin me round (Like a record)». Ο Burns πέθανε την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, από σοβαρό καρδιακό επεισόδιο, σύμφωνα με την ανακοίνωση και όσα μετέδωσε το ΒΒC, χωρίς, ωστόσο, να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο Burns, που έγινε διάσημος στη δεκαετία του ’80, ιδρύοντας την ποπ μπάντα Dead or Alive, ακολούθησε, στη συνέχεια, σόλο καριέρα, χωρίς μεγάλη επιτυχία. Το 2006, έκανε αίσθηση με τη συμμετοχή του στο ριάλιτι Celebrity Big Brother.

Keywords
Τυχαία Θέματα