Πέντε συλλήψεις για τα επεισόδια έξω από το «Καραϊσκάκης»

12:21 14/4/2017 - Πηγή: Aixmi

Πέντε άτομα, οπαδοί του Ολυμπιακού, συνελήφθησαν χθες έξω από το γήπεδο Καραϊσκάκη για επεισόδια στον χθεσινό αγώνα ποδοσφαίρου ΟλυμπιακούΑΕΚ.

Τα πέντε άτομα, ηλικίας 27, 22, 20, 19 και 17 ετών, κατηγορούνται ότι επιτέθηκαν σε αστυνομικές δυνάμεις ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Επεισόδια ξέσπασαν τόσο στις

κερκίδες όσο και σε χώρους κοντά στο γήπεδο αλλά και περιμετρικά του «Γ. Καραϊσκάκης» και σημειώθηκαν συγκρούσεις μεταξύ οπαδών και δυνάμεων των ΜΑΤ.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας, στο μεταξύ, αναμένεται να κινηθούν νομικά κατά των Αρχών για τα όσα συνέβησαν στη φυσούνα και φυσικά θα ρίξουν το βάρος τους στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ, μιας κι η υπόθεση «πρόκριση» δεν έχει χαθεί ακόμη, όπως γράφει η gazzetta.gr.

Στο φύλλο αγώνα, ο διαιτητής της αναμέτρησης, Τάσος Παπαπέτρου κάνει λόγο για λεκτικό προπηλακισμό από δύο άντρες χωρίς διακριτικά. Αυτό το γεγονός δεν ανησυχεί καθόλου τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, που κάνουν λόγο για «καθαρό φύλλο αγώνα», μιας και αυτό βάσει των όσων λένε στο Λιμάνι δεν είναι επιβαρυντικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα