Πάτρα: Με Φωτήλα η ΝΔ στην Αχαϊα – Η υποψηφιότητα του «Ποταμίσιου» Βουλευτή έχει «κλειδώσει»

21:44 16/10/2016 - Πηγή: Aixmi

Όλο και περισσότερες πληροφορίες «συγκλίνουν» στη συμφωνία μεταξύ ΝΔ και Ιάσωνα Φωτήλα, σχετικά με τη στελέχωση του ψηφοδελτίου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στην Αχαϊα, στις εθνικές εκλογές, όποτε αυτές και αν πραγματοποιηθούν.

Οι πληροφορίες του patranews.gr αναφέρουν πως, οι δύο πλευρές έχουν δώσει μάλιστα από τώρα τα χέρια, αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης επενδύει στην

ανανέωση των ψηφοδελτίων πανελλαδικά, στο πλαίσιο μιας διεύρυνσης του κόμματος με στελέχη «άφθαρτα», των οποίων οι πολιτικές απόψεις συγγενεύουν με τη νέα ιδεολογικοπολιτική πλατφόρμα της ΝΔ, όπως την έχει δομήσει και επικοινωνήσει ο αρχηγός της.

Είναι ορατή, από την ηγετική ομάδα της ΝΔ, τόσο μια προσπάθεια συσπείρωσης όλων των στελεχών του κόμματος, παλιών και νέων, όσο και ένα κάλεσμα σε ευρείες ομάδες πολιτών «με ρεαλιστικές ιδέες και προτάσεις εξόδου από τη κρίση», ανεξαρτήτως κομματικών καταβολών, στο πλαίσιο της γενικότερης πορείας του κόμματος προς την εξουσία, με βάση τις δημοσκοπικές μετρήσεις.

Υπενθυμίζεται ότιι ο Ιάσωνας Φωτήλας, αν και βουλευτής με το ΠΟΤΑΜΙ, είχε υποστηρίξει με θέρμη τον Κυριάκο Μητσοτάκη στα νέα του καθήκοντα, στην ηγεσία της ΝΔ, «μήνυμα» που το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν άφησε «ανεκμετάλλευτο».

Σύμφωνα με στελέχη της ΝΔ, στο πρόσωπο του κ. Φωτήλα προσωποποιείται η προαναφερόμενη διεύρυνση, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ως γι’ αυτό το λόγο μπορεί να επιτευχθεί μια συσπείρωση γύρω από την υποψηφιότητά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα