Παρούσα η ΕΡΤ τη στιγμή τής επίθεσης στη Συρία-Απόντες οι άλλοι

12:02 15/4/2018 - Πηγή: Aixmi

Το σωστό να λέγεται. Η ΕΡΤ ήταν παρούσα ειδησεογραφικά τη στιγμή τής πυραυλικής επίθεσης στη Συρία, ενώ τα ιδιωτικά κανάλια απόντα. Στι 4 τα χαράματα έβγαλε στον «αέρα» το διάγγελμα τού Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, με τον Νίκο Μερτζάνη, και στη συνέχεια κάλυψε τις εξελίξεις με έκτακτα δελτία.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι είχε υπάρξει επαρκής προετοιμασία τού Ενημερωτικού Τομέα και ενεργοποίηση τού μηχανισμού νυχτερινής

βάρδιας.

Αντίθετα, στα ιδιωτικά κανάλια…ύπνος βαθύς. Εδώ και χρόνια έχουν καταργήσει τα νυχτερινά δελτία και, βέβαια, δεν κρατούν βάρδιες -ούτε στο δημοσιογραφικό, ούτε στο τεχνικό τμήμα. Θυμάστε τα δελτία, που έβγαιναν κάποτε τα μεσάνυχτα; Θυμάστε ότι αργότερα έφτασαν να μεταδίδονται στη 1.30 το πρωί, ώστε να μη διακόπτονται τα ψυχαγωγικά προγράμματα; Ε, τα τελευταία χρόνια έπαψαν να υφίστανται εντελώς -και μαζί τους οι βάρδιες για την κάλυψη εκτάκτων γεγονότων.

Παρούσα η ΕΡΤ τη στιγμή τής επίθεσης στη Συρία-Απόντες οι άλλοι

The post Παρούσα η ΕΡΤ τη στιγμή τής επίθεσης στη Συρία-Απόντες οι άλλοι appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα