Παράταση αγωνίας στο Mega -Διαφωνούν για τα χρήματα οι μέτοχοί του

13:40 8/3/2016 - Πηγή: Aixmi

Παρατείνεται η αγωνία των εργαζομένων στο Μega, καθώς οι τρεις βασικοί μέτοχοί του δεν έχουν καταφέρει να συμφωνήσουν στο θέμα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, την οποία ωστόσο έχουν αποφασίσει από τον περσινό Μάιο.

Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ιδιοκτήτριας εταιρείας «Τηλέτυπος» διατυπώθηκαν διαφορετικές απόψεις, για μια φορά ακόμη, ενόψει και του διαγωνισμού για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών συχνοτήτων. Το θέμα του διαγωνισμού είναι ακριβώς αυτό που μπλοκάρει και τις εξελίξεις, διότι όλοι αντιλαμβάνονται ότι εκτός από τα χρήματα που πρέπει να βάλουν τώρα στο κανάλι,

θα πρέπει στη συνέχεια να ξαναβάλουν το χέρι στην τσέπη για να αποκτήσουν την άδεια (που κατέχουν έως σήμερα) μέσω της δημοπρασίας.

Η μόνη απόφαση που ελήφθη είναι να ξανασυζητήσουν το όλο ζήτημα σε επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου στις 11 Μαρτίου. Τότε θα πρέπει να καταλήξουν και στον εάν θα μπουν νέοι επιχειρηματίες και με τι ποσοστό. Η συζήτηση αφορά, ουσιαστικά, στον Θεοχάρη Φιλιππόπουλο (των Αττικών Εκδόσεων), που θα μπορούσε να αναλάβει και το μάνατζμεντ του σταθμού, όπως και στον Κώστα Μάρη -συνεργάτη του Φώτη Μπόμπολα σε στοιχηματική εταιρεία.

Η ανακοίνωση της Τηλέτυπος:

“Η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι το Διοικητικό της Συμβούλιο στην προγραμματισμένη συνεδρίασή του της 07.03.2016 με θέμα την πιστοποίηση καταβολής ποσού της από 26.05.2015 αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου κατά ποσόν έως 15.118.950 ευρώ, ανέβαλε την συζήτηση του θέματος για επόμενη συνεδρίασή του έως την 11.3.2016.”

Keywords
Τυχαία Θέματα