Παραιτήθηκε σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της «Αυγής»

00:05 28/9/2017 - Πηγή: Aixmi

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που ακολούθησσαν της παραίτησης του Νίκου Τσαγκρή από το Δ.Σ της Αυγής και είναι ενδεικτικές της κρίσης που έχει «χτυπήσει» την παραδοσιακή εφημερίδα της Αριστεράς.

Μετά από μια επεισοδιακή συνεδρίαση, παραιτήθηκε σύσσωμο το Δ.Σ της Αυγής παρουσία του γραμματέα του κόμματος, Πάνου Ρήγα, ο οποίος δέχτηκε τις έντονες παρατηρήσεις των μελών του ΔΣ για την κατάσταση. Από την πλευρά του επανέλαβε ότι το κόμμα δεν θέλει να κλείσει την εφημερίδα, χωρίς όμως να έχει αντιπροτάσεις για τη σωτηρία της εφημερίδας

του ΣΥΡΙΖΑ.

Απο τον περασμένο Ιούνιο έχει υποβάλει την παραίτηση του ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΥΓΗΣ, Δημήτρης Στούμπος, αλλά δεν έχει ακόμα αντικατασταθεί.

Η Γενική Συνέλευση αποφάσισε να ακυρώσει τελικά την απεργία που είχε προγραμματιστεί για την Πέμπτη, υπό το βάρος των εξελίξεων που ανέτρεψαν τα δεδομένα.

Μέχρι στιγμής οι εργαζόμενοι έλαβαν την διαβεβαίωση οτι μέσα στην επόμενη εβδομάδα το αργότερο, θα τους καταβληθεί ένας μισθός απο τους περίπου τέσσερις που τους οφείλονται, ενώ δεν υπολογίζονται τα οφειλόμενα απο το 2011.

Keywords
Τυχαία Θέματα