Παππάς: Οι αριστεροί να αντεπιτεθούν πολιτικά

08:45 16/6/2016 - Πηγή: Aixmi

Σε εκδήλωση μελών και οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ, του Γ Διαμερίσματος, στο Κέντρο Πολιτισμού «Μελίνα Μερκούρη» στο Θησείο μίλησε ο υπουργος Επικρατείας Νίκος Παππάς όπου τόνισε χαρακτηριστικά: «Οι αριστεροί να αντεπιτεθούν πολιτικά και ταυτόχρονα να είναι αυστηροί με την κυβέρνηση που στηρίζουν«.

Όπως σημείωσε, η οικονομία σταθεροποιείται, ενώ στόχος της κυβέρνησης είναι να μπει η οικονομία σε τροχιά δίκαιης ανάπτυξης με αναδιανομή, συλλογικές διαπραγματεύσεις και αύξηση της απασχόλησης.

Ο κ. Παππάς

επεσήμανε πως «η πορεία της χώρας και η μάχη που δίνει η κυβέρνηση, θα μείνει ορφανή αν δεν υπάρξει αλλαγή συσχετισμών στην Ευρώπη«. Ανέφερε, χαρακτηριστικά, ότι «όταν ο Τσίπρας ζητούσε χαμηλότερα πλεονάσματα, ο δεξιός Πορτογάλος λοιδωρούσε. Η διαφορά είναι ότι εμείς δεν θα το κάναμε ποτέ αυτό, θα λέγαμε ότι καμία άλλη χώρα δεν πρέπει να περάσει αυτό που πέρασε η δική μας«.

«Αυτό που καταφέραμε με το χρέος μας, πρέπει να το καταφέρουν και οι άλλες χώρες, αλίμονο αν μια μεγάλη χώρα πέσει στην περιδίνηση της κρίσης χρέους, η λύση για το χρέος πρέπει να είναι ευρωπαϊκή» τόνισε ο κ. Παππάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα