Πάπας Φραγκίσκος: Προσευχηθείτε για εμένα…

20:10 6/5/2015 - Πηγή: Aixmi

Μιλώντας σε πιστούς στην πόλη Όστια ο Πάπας Φραγκίσκος αποκάλυψε ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, το οποίο παλεύει να αντιμετωπίσει με ψυχραιμία.

Ο προκαθήμενος της Καθολικής Εκκλησίας επισκέφθηκε την παραλιακή ιταλική πόλη Όστια και μίλησε σε ομάδα πιστών, που είναι ηλικιωμένοι και άτομα με ειδικές ανάγκες.
Οι νέες δηλώσεις του δημιούργησαν φόβους ότι αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, αφού και στο παρελθόν ο ίδιος είχε αφήσει να εννοηθεί πως ίσως ζήσει ζήσει μόνο δύο με τρία χρόνια και η παραμονή του στην θέση του προκαθήμενου της Ρωμαιοκαθολικής

Εκκλησίας θα είναι σύντομη.

Τα προβλήματα υγείας που έχει αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα ο Πάπας Φραγκίσκος και που έχουν γίνει ευρέως γνωστά είναι μια ισχιαλγία, καθώς και το ότι ένα μέρος από τον ένα πνεύμονά του αφαιρέθηκε, όταν ακόμα ήταν νέος. Πάντως, ορισμένα δημοσιεύματα έχουν κατά καιρούς επισημάνει ότι οι γιατροί του Πάπα του συνέστησαν να χάσει βάρος, νωρίτερα μέσα στο 2015, καθώς έχει παρουσιάσει δυσκολίες στην αναπνοή, κάτι ,που ίσως δείχνει, ότι αντιμετωπίζει προβλήματα με την καρδιά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα