Παπαδημούλης: Θετικό βήμα οι αποφάσεις του Eurogroup

13:17 21/2/2017 - Πηγή: Aixmi

Αναφερόμενος στις αποφάσεις του Eurogroup ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης, τις χαρακτήρισε βήμα ακύρωσης των σεναρίων οικονομικής αποσταθεροποίησης και πολιτικής οπισθοδρόμησης.

Σε δηλώσεις του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο κ. Παπαδημούλης εκφράζει την εμπιστοσύνη του στον πρωθυπουργό και το οικονομικό επιτελείο, που «κάνουν καλά τη δουλειά τους».

Όπως είπε αναλυτικά: «Χθες, στο Eurogroup,

έγινε ένα θετικό βήμα που ακυρώνει τα σενάρια οικονομικής αποσταθεροποίησης και πολιτικής οπισθοδρόμησης. Τώρα απαιτείται αποτελεσματικότητα και ταχύτητα και από την Ελλάδα και από τους δανειστές, για την ολοκλήρωση της β’ αξιολόγησης και αποσαφήνιση του «δημοσιονομικού οδικού χάρτη» για χρέος και πρωτογενή πλεονάσματα μετά το 2018. Για να ενταχθεί επιτέλους και η Ελλάδα την άνοιξη στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και να βγούμε τον Αύγουστο του 2018 οριστικά από τη μέγγενη και την επιτροπεία των Μνημονίων.

Έχω εμπιστοσύνη στον πρωθυπουργό και το οικονομικό μας επιτελείο, που κάνουν καλά τη δουλειά τους.

Θεωρώ βέβαιο ότι η κοινοβουλευτική πλειοψηφία που στηρίζει την κυβέρνηση είναι σταθερή και συμπαγής. Δεν διανοούμαι ότι θα βρεθεί βουλευτής από τους 153, που θα θελήσει να ρίξει τον Τσίπρα για να έλθει ο Μητσοτάκης».

Keywords
Τυχαία Θέματα