Παπαδημούλης: «Αν πέσει η κυβέρνηση Τσίπρα, πέφτει η χώρα»

08:57 17/7/2015 - Πηγή: Aixmi

«Όλοι καταλαβαίνουν πως αν πέσει η κυβέρνηση Τσίπρα πέφτει η χώρα» δήλωσε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο Δημήτρης Παπαδημούλης, επισημαίνοντας ότι προέχει η ολοκλήρωση της συμφωνίας για να αποφευχθεί οριστικά ο κίνδυνος χρεοκοπίας της χώρας.

Αν και παραδέχτηκε ότι η κυβέρνηση «λαβώθηκε» στην ψηφοφορία της Τετάρτης, τόνισε ότι οφείλει να προχωρήσει «τις επόμενες λίγες ώρες ή μέρες» στην ανασύνθεσή

της ώστε να είναι πιο προσηλωμένη στις εντολές του Πρωθυπουργού και επιπλέον, με μεγαλύτερη συνοχή.

«Η κυβέρνηση που αναμένεται να προκύψει μέσα στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα με την ανακοίνωση που θα γίνει εκ μέρους του πρωθυπουργού έχει ως καθήκον να βάλει το νερό στ” αυλάκι, όχι απλώς να υπάρξει συμφωνία αλλά να αρχίσει να δουλεύει η οικονομία και να εξασφαλίσουμε και την απομείωση του χρέους για την οποία πια όλοι ομολογούν ότι είναι αναγκαία», είπε.

Ερωτηθείς για το εάν πιστεύει ότι θα προκύψουν και άλλες διαρροές επισήμανε ότι ο καθένας αναλαμβάνει την ευθύνη του, αναγνωρίζοντας ότι «προχθές είναι φανερό ότι ο γυαλί ράγισε».

Σημείωσε ότι πρέπει να μπει πρώτα «το νερό στ” αυλάκι» και μετά να αντιμετωπίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τα εσωκομματικά του.

Για τον χρόνο των εκλογών είπε ότι «αποφασίζεται από τον Πρωθυπουργό σύμφωνα με το Σύνταγμα και εξαρτάται και από τη συμπεριφορά πολλών παραγόντων όχι μόνο στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό».

Keywords
Τυχαία Θέματα