Πάνος Καμμένος για τα «παντελόνια» της Ντόρας Μπακογιάννη: Δεν προσέγγισε ούτε τους αστραγάλους των ΑΝΕΛ

13:48 28/9/2017 - Πηγή: Aixmi

Συνέχεια στην κόντρα με την Ντόρα Μπακογιάννη που ξεκίνησε στη Βουλή κατά τη συζήτηση της πρότασης της ΝΔ για σύσταση προανακριτικής επιτροπής δίνει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμένος.

Η κυρία Μπακογιάννη τον χαρακτήρισε τζάμπα μάγκα ενώ είπε πως είναι αυτός που έχει ζητήσει σύσταση προανακριτικής επιτροπής και μετά κρύφτηκε πίσω από τη φούστα του Αλέξη Τσίπρα.

Η φράση της αυτή, όπως ήταν λογικό, προκάλεσε αντιδράσεις από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Όταν στη συνέχεια ο Πάνος Καμμένος επανέφερε το θέμα με το πόθεν έσχες του συζύγου της, η κυρία Μπακογιάννη είπε πως επειδή εκείνη φοράει παντελόνια, είχε ζητήσει την άρση της ασυλίας της.

Ακριβώς σ αυτήν την ατάκα απάντησε με δήλωση σήμερα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, εξαπολύοντας επίθεση στη βουλευτή της ΝΔ.

«Η κ. Μπακογιάννη συνεχίζει να βγαίνει από την πολιτική της αφάνεια επιδεικνύοντας παντελόνια. Στην πολιτική, μέτρο αποδοχής ή απόρριψης δεν είναι η τεστοστερόνη ή το μήκος των παντελονιών, είναι η αποδοχή του ελληνικού λαού, την οποία αποζήτησε με τη δημιουργία του κόμματός της που δεν κατάφερε να προσεγγίσει ούτε το ύψος των αστραγάλων των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Επειδή της έχει γίνει εμμονή, της συνιστώ να το αντιμετωπίσει με ψυχραιμία. Καταλληλότερος από τον κ. Θεοδωρικάκο θα ήταν ένας πιο ειδικός στις περιπτώσεις αυτές» σημείωσε στη δήλωσή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα