Πανδαιμόνιο στη Βουλή με Σαμαρά και Ζωή -Αποχώρησε η ΝΔ

00:36 31/3/2015 - Πηγή: Aixmi

Νέο επεισόδιο μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά και της Ζωής Κωνσταντοπούλου, ξέσπασε μετά το τέλος της δευτερολογίας του αρχηγού της ΝΔ.

Η πρόεδρος της Βουλής επέκρινε τον αρχηγό της ΝΔ για το γεγονός ότι είχε καταφερθεί εναντίον του αναπληρωτή υπουργού Δημόσιας Διοίκησης Γιώργου Κατρούγκαλου, κάνοντας λόγο για «συκοφαντικές αναφορές».

Ο κ. Σαμαράς εξοργισμένος

ζήτησε το λόγο, αλλά η κ. Κωνσταντοπούλου δεν του τον έδωσε, διότι είχε προαναγείλει απάντηση του κ. Κατρούγκαλου, ο οποίος είχε ζητήσει να μιλήσει επί προσωπικού.

Ακολούθησε πανδαιμόνιο και ο Αντώνης Σαμαράς μίλησε για «γελοιοποίηση» της Βουλής. Οι βουλευτές της ΝΔ όρθιοι κατήγγειλαν την πρόεδρο της Βουλής, ενώ ο πρώην πρόεδρος του Σώματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης φώναζε ότι αυτά είναι πρωτοφανή πράγματα. Μετά απ” αυτό η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ αποχώρησε από την αίθουσα.

Βγαίνοντας από το κτίριο του Κοινοβουλίου ο κ. Σαμαράς κατηγόρησε την πρόεδρο της Βουλής ότι δυναμίτισε τη συζήτηση και τον Αλέξη Τσίπρα ότι παρακολουθούσε αμήχανος τον εξευτελισμό της διαδικασίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα