Παναθηναϊκός: Στη λίστα και ο Ερτό

19:30 8/1/2016 - Πηγή: Aixmi

Το όνομα του Γάλλου κεντρικού αμυντικού της Ουντινέζε, Τομά Ερτό, ήρθε στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό.

Ο 27χρονος στόπερ της Ουντινέζε αποτελεί μία ιδανική περίπτωση για το κέντρο της άμυνας των «πρασίνων», μετά τον τραυματισμό του Σέρχιο Σάντσεθ. Στα τρία χρόνια που βρίσκεται στο Ούντινε έχει δύο «γεμάτες» σεζόν με την ομάδα της πόλης, ενώ εφέτος δε συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Στέφανο Κολαντουόνο.

Τον γνωρίζει πάρα πολύ καλά ο Αντρέα Στραματσόνι από το διάστημα της θητείας του στο «Φρίουλι» και θεωρεί πως μπορεί να καλύψει επάξια το κενό που άφησε

ο Ισπανός μετά το σοβαρό τραυματισμό του στο ματς κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η περίπτωση του Ερτό, όμως, μόνο εύκολη δεν είναι για το «τριφύλλι», καθώς υπάρχουν αρκετές ομάδες στη Serie A που ερίζουν για την απόκτησή του (Ρόμα, Φιορεντίνα), ενώ το περασμένο καλοκαίρι το όνομά του είχε «παίξει» και για τον Ολυμπιακό.

Οι «πράσινοι» ποντάρουν στις καλές σχέσεις του Στραματσόνι με την Ουντινέζε κι αισιοδοξούν ότι μπορούν να τον αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού έως τη λήξη της περιόδου.

Στα υπόψη των ανθρώπων της αθηναϊκής ΠΑΕ, πάντως, παραμένει και ο Γκόρντον Σίλντενφελντ. Το «φλερτ» με τον Κροάτη κεντρικό αμυντικό, που το περασμένο καλοκαίρι αποχώρησε για λογαριασμό της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έχει ξεκινήσει και παραμένει «ζεστό» εδώ και λίγα 24ωρα με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.

Keywords
Τυχαία Θέματα