«Πάγωσε» το ακροατήριο – Πα-Τέρας Άννυ: Μόνος μου τεμάχιζα την Άννυ επί τρεις ημέρες

17:40 5/10/2016 - Πηγή: Aixmi

Σοκ προκαλεί η φρικτή παραδοχή του κατ’ ευφημισμού πα-τέρα της άτυχης Άννυ.

Κάθως όπως υποστήριξε ενώπιον του δικαστηρίου δεν τη σκότωσε αυτός και ότι τη βρήκε νεκρή ενώ την τεμάχισε με μαχαίρι, κατόπιν υπόδειξης του φίλου του Νικολάι.

Ο κατηγορούμενος άφησε να εννοηθεί ότι η 4χρονη αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας και σε αυτό οφείλεται ο θάνατός της… και στη συνέχεια ότι «θόλωσε» όταν την είδε νεκρή με αποτέλεσμα, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, να πάρει μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών

και να τεμαχίσει το παιδί καθ’ υπόδειξη του συγκατηγορούμενού του.

«Ο Νικολάι έφερνε τάπερ με φαγητά και είδα ότι είχαν χαλάσει. Με αυτά ανακάτεψα τα μέλη του παιδιού» είπε ο κατηγορούμενος.

Στη συνέχεια ανέφερε ότι τα πέταξε στα σκουπίδια και πως όσο τεμάχιζε το παιδί ο συγκατηγορούμενος του είχε φύγει από το σπίτι της Μιχαήλ Βόδα και τον επισκέπτονταν μόνο τα βράδια για να τον προμηθεύει με ναρκωτικά!

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι ο Νικολάι, δεν είδε το παιδί διαμελισμένο διότι, όπως είπε, ο ίδιος σκέπαζε τα μέλη της με κουβέρτα. Συμφώνα με τον πατέρα της μικρής, ο συγκατηγορούμενος του επέστρεψε ξανά στο σπίτι αφού ο ίδιος ολοκλήρωσε τον τεμαχισμό. Ανέφερε ακόμη, ότι το αίμα στους τοίχους του σπιτιού πετάχτηκε ενώ προσπαθούσε να διαμελίσει το σώμα της κόρης του, κάτι που κατάφερε μετά από δυο ημέρες.

Στη συνέχεια, είπε ότι, όταν πέταγε τα μέλη του παιδιού στα σκουπίδια, ο Νικολάι τον βοήθησε πετώντας και εκείνος δυο σακούλες και συμπλήρωσε: «Αν υπάρχει κάποιο κομμάτι της Άννυ θαμμένο θα το έχει κάνει ο Νικολάι που πέταξε τις δυο σακούλες. Ίσως στο Πεδίον του Άρεως, εγώ πάντως δεν έθαψα κανένα μέλος της».

Ο κατηγορούμενος επανέλαβε πολλές φορές ότι ήταν σε σοκ και δήλωσε ότι λυπάται για ότι έχει κάνει. «Ζητάω συγνώμη για ότι έχω κάνει και κυρίως από τη γυναίκα μου …Δεν έχω εξήγηση για ότι έχω κάνει».

Keywords
Τυχαία Θέματα