Ουσιαστική σύγκλιση με τους θεσμούς σε χρηματοπιστωτικά και δικαιοσύνη

20:06 21/11/2016 - Πηγή: Aixmi

Ουσιαστική σύγκλιση μεταξύ κυβέρνησης και εκπροσώπων των θεσμών σε όλα τα θέματα που αφορούν στα χρηματοπιστωτικά και τη δικαιοσύνη, υπήρξε κατά τις συναντήσεις των υπουργών Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, Οικονομίας Δημήτρη Παπαδημητρίου, Ενέργειας Γιώργου Σταθάκη και Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή με τους επικεφαλής των κλιμακίων.

Αυτό ανέφεραν πηγές του υπουργείου Οικονομικών, σύμφωνα, επίσης, με τις οποίες οι συναντήσεις αυτές ολοκληρώθηκαν σε καλό κλίμα και στις επόμενες ημέρες αναμένεται να αποσαφηνιστούν οι τελευταίες τεχνικές λεπτομέρειες.

Στο μεταξύ σύμφωνα με το enikonomia.gr

ένα νέο κείμενο συμφωνίας αναμένεται να δοθεί στην κυβέρνηση από τους δανειστές σήμερα το βράδυ. Στο εν λόγω κείμενο θα έχουν συμπεριληφθεί οι «υπαναχωρήσεις» της κάθε πλευράς και το κυβερνητικό επιτελείο θα κληθεί να το μελετήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα ακολουθήσει ένας νέος γύρος διαπραγματεύσεων επί του νέου κειμένου, ο οποίος κατά πάσα πιθανότατα θα λάβει χώρα σήμερα το βράδυ. Στόχος είναι, να έχουν μείνει όσο το δυνατόν λιγότερα θέματα ανοικτά για εξ αποστάσεως διαπραγματεύσεις.

Σημειώνεται ότι οι δανειστές θα αναχωρήσουν την Τρίτη από την Αθήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα