Όταν ο καθηγητής Τσακαλώτος έκοψε όλους τους βουλευτές

12:58 31/10/2015 - Πηγή: Aixmi


Σε πανεπιστήμιο μετέτρεψε την Βουλή ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, καθώς «έκοψε» όλους τους βουλευτές που δεν πρόσεξαν την «παγίδα» που τους είχε βάλει στο νομοσχέδιο για την ανακεφαλοποίηση των τραπεζών

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Οικονομικών ενημέρωσε τα μέλη των κοινοβουλευτικών επιτροπών ότι στην αιτιολογική έκθεση του νομοσχεδίου είχαν μπερδέψει δύο άρθρα.

Κόβεστε διότι δεν το πήρατε χαμπάρι, ενημέρωσε τους ανυποψίαστους βουλευτές, ενώ πρόσθεσε ότι το ίδιο κάνει και με τους φοιτητές του προκειμένου

να διαπιστώσει αν παρακολουθούν το μάθημα του.

Στη συνέχεια, ο κ. Τσακαλώτος απευθυνόμενος στον κ. Βορίδη και στην κριτική που είχε ασκήσει νωρίτερα για το νομοσχέδιο, τον προέτρεψε να μιλά καλύτερα για σινεμά και βιβλία και όχι για το νομοσχέδιο καθώς του υπενθύμισε ότι ο φίλος του και υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ (σ.σ. Άδωνις Γεωργιάδης) έλεγε ότι αν έβγαινε ο ΣΥΡΙΖΑ θα έστελνε τα χρήματα του στο εξωτερικό.

Έντονα επικριτικός ήταν και για τον υπονομευτικό ρόλο όπως είπε του ΠΑΣΟΚ επικαλούμενος τις ομιλίες του πρώην προέδρου του κόμματος Ευάγγελου Βενιζέλου.

Οι βουλευτές του κόμματος Γιάννης Μανιάτης και Γιάννης Κουτσούκος αντέδρασαν εντονότατα με τον τελευταίο να φωνάζει έξαλλος ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που έβγαλαν τα χρήματα τους στο εξωτερικό.

Η αντιπαράθεση έκλεισε με νέα παρέμβαση του κ. Μανιάτη που ζήτησε από τον υπουργό Οικονομικών να πάρει πίσω τον ισχυρισμό ότι οι βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ είναι «σύντροφοι» με τον κ. Τσακαλώτο να ανακαλεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα