Όταν η Αντριάνα Παρασκευοπούλου κοίταξε κατάματα το θάνατο…

15:24 9/12/2016 - Πηγή: Aixmi

Το δημοσιογραφικό κλισέ «γλύτωσε από θαύμα» βρήκε την απόλυτη δικαίωσή του πέρισυ τέτοια μέρα, στο πρόσωπο της Αντριάννας Παρασκευοπούλου. Η δημοφιλής παρουσιάστρια της ΕΡΤ αντίκρυσε κατάματα τον θάνατο, όταν μια αφηρημένη οδηγός παραβίασε STOP, χτύπησε στο πλάι το δικό της αυτοκίνητο και το αναποδογύρισε, με αποτέλεσμα να συρθεί για δεκάδες μέτρα με την οροφή να γλιστράει στην άσφαλτο.

Για αρκετά δευτερόλεπτα ένιωθε πως έφτανε το τέλος, αλλά φώναζε πως έπρεπε να ζήσει για να δει τα δυο παιδιά της να μεγαλώνουν.

Και τα κατάφερε. Γλύτωσε μόνο με ένα σπασμένο χέρι και μώλωπες σε όλο το κορμί της.

Σήμερα, με τη συμπλήρωση ενός χρόνου, έγραψε ένα συγκινητικό σημείωμα στη σελίδα της στο facebook, προτρέποντας όλους τους οδηγούς να φοράνε ζώνη. Και πόσταρε φωτογραφία…

«Σαν σήμερα, ένα χρόνο πριν. Πώς είναι, με ρωτάνε πολλές φορές . Σαν ζώνη του λυκόφωτος τον πρώτο καιρό. Όσο νιώθεις ευλογημένος που έζησες, τόσο ταυτόχρονα ξέρεις πια βαθιά μέσα σου ότι κοίταξες τον θάνατο στα μάτια. Και είναι τόσο αλλόκοτο, γιατί ό,τι σε κανει ευτυχισμένο την ίδια στιγμή σε σοκάρει, γιατί έχεις συνειδητοποιήσει πόσο απλό ήταν να είχες χάσει το δώρο της ζωής.

Σε αγκαλιάζουν τα παιδιά σου και την ίδια στιγμή που χαίρεσαι, ταυτόχρονα λες «Θεέ μου, θα μπορούςα να μην είμαι εδώ «.

Παίρνει πολύ καιρό. Αλλάζεις, όχι γιατί το θες, αλλά γιατί ξαφνικά σου χάρισαν ενα δώρο, με το οποίο βλέπεις καθαρά τι είναι σημαντικό στη ζωή. Τα απλά, τα μικρά, που κάνουν τις στιγμές μεγάλες.

Γράφω με δυσκολία αυτή την ανάρτηση, γιατί είναι τόσα πολλά αυτά που θέλω να πω και τόσα λίγα αυτά που βρίσκω τη δύναμη να γράψω . Το κάνω, όμως, για έναν λόγο, για να σας πω πως τα τροχαία δεν γίνονται μόνο με υπερβολικές ταχύτητες στην εθνική οδό, υπό βροχή κτλ .Γίνονται και μέρα μεσημέρι σε γειτονιά, επειδή οδηγός παραβίασε τη σήμανση STOP. Αν δεν φόραγα ζώνη και ας ήταν η απόσταση στο μισό της διαδρομής ως το περίπτερο, δεν θα ήμουν τώρα εδώ να σας πω «φορέστε τις ζώνες αςφαλειας ,θα σας δέσουν με τη ζωή και θα σας χαρίσουν το δώρο της ζωής «.

Keywords
Τυχαία Θέματα