Όσοι «λούστηκαν» τη λάσπη του Σύριζα επί 5 χρόνια, μην ξεπέφτουν στο ίδιο επίπεδο…

17:04 19/8/2016 - Πηγή: Aixmi

Έχω καταγγείλει πολλές φορές τις αθλιότητες του Σύριζα κατά δημοσιογράφων, που δεν είναι της αρεσκείας του. Έχω καταδικάσει τη λάσπη που εκτόξευε εδώ και χρόνια, εναντίον όσων δεν συμμερίζονταν τις γελοιότητες περί σκισίματος των μνημονίων, εκδίωξης της τρόικας, μονομερούς διαγραφής του χρέους κλπ.

Νομίζω, λοιπόν, πως έχω το δικαίωμα να υπερασπιστώ την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, τώρα που θερίζει όσα έσπειρε. Είναι αλήθεια ότι για την τραγική υπόθεση της Αίγινας, με τους τέσσερις νεκρούς, ειπώθηκαν

και γράφτηκαν απαράδεκτα πράγματα. Είτε ευθέως, είτε μέσω υπαινιγμών και ερωτημάτων. Κάποιοι έφτασαν στο σημείο να υπονοούν ότι μέσα στο σκάφος, που προκάλεσε την τραγωδία, βρίσκονταν οι υπουργοί Αλέκος Φλαμπουράρης και Γιώργος Σταθάκης. Δηλητηρίασαν, έτσι, το κλίμα και άφησαν να πλανάται η φριχτή υποψία ότι υπήρχε σε εξέλιξη επιχείρηση κουκουλώματος της υπόθεσης.

Τι απεδείχθη; Ότι ο οδηγός ήταν, πράγματι, ο 77χρονος Θρασύβουλος Λυκουρέζος, ο οποίος πήγαινε βόλτα ένα ζευγάρι 80χρονων φίλων του και μια 65χρονη. Δόθηκαν τα στοιχεία όλων στη δημοσιότητα και, έτσι, ξεκαθαρίστηκε ότι ουδείς είχε σχέση με τον Σύριζα. Συνεπώς, όσα δημοσιοποιήθηκαν τις προηγούμενες μέρες ήταν ψέματα.

Θα είχαν συμβεί όλα αυτά αν οι αρχές είχαν ανακοινώσει από την πρώτη στιγμή τα ονόματα των επιβαινόντων στο σκάφος; Βεβαίως όχι. Η μεγάλη καθυστέρηση ευνόησε τη δημιουργία των κακόβουλων σεναρίων. Δικαιολογούν οι κακοί χειρισμοί του υπουργείου Ναυτιλίας τα όσα ακολούθησαν; Σε καμιά περίπτωση.

Και κάτι τελευταίο προς τους δημοσιογράφους που ένιωσαν στο πετσί τους τη λάσπη του Σύριζα, επί πολλά χρόνια. Μην ξεπέφτετε στο ίδιο επίπεδο...

Keywords
Τυχαία Θέματα