Όσκαρ Γκαρθία: Θέλω να αλλάξω πολλά στον Ολυμπιακό

18:11 8/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Λάτρης του επιθετικού ποδοσφαίρου, δήλωσε ο Όσκαρ Γκαρθία, μιλώντας για πρώτη φορά ως προπονητής του Ολυμπιακού, και τόνισε πως γνωρίζει ότι ήρθε στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας.

Στην παρουσίαση του Καταλανού τεχνικού έδωσε το παρών και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, θέλοντας να υπογραμμίσει την

προσωπική στήριξή του.

«Η ομάδα πρέπει να βελτιώνεται συνεχώς και να βάζει στόχους ψηλά», είπε ο κόουτς. «Έχω μεγάλη όρεξη να ξεκινήσω και να βελτιώσω αυτά που πρέπει να βελτιωθούν, έχω δει την ομάδα σε πολλά βίντεο».

Ιδιαίτερα επισήμανε την ποδοσφαρική αφετηρία του. «Προέρχομαι από την πιο μεγάλη Ακαδημία του κόσμου, την Μπαρτσελόνα. Θέλω να βγάλουμε παίκτες από τις Ακαδημίες που να στέκονται στο ύψος των προσδοκιών και να παίζουν και στις μικρές Εθνικές».

Ο 44χρονος τεχνικός επιβεβαίωσε ότι έχει μιλήσει με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, από τον οποίο και πήρε πληροφορίες για το ελληνικό πρωτάθλημα και τον Ολυμπιακό. Απέφυγε, όμως, να προσδιορίσει το πότε ξεκίνησαν οι επαφές του με τον Ολυμπιακό. «Δεν θυμάμαι πότε πρωτομίλησα με τον σύλλογο. Θυμάμαι πως ήταν τότε στην 3η θέση», αρκέστηκε να πει.

Πόσα πράγματα θέλει να αλλάξει στην ομάδα; «Για μένα υπάρχουν διάφορες αλλαγές που μπορεί να γίνουν, αλλά δεν εξαρτάται από μένα. Εγώ μπορώ να κάνω τις επισημάνσεις μου, αλλά η διοίκηση αποφασίζει», είπε.

Στο πάνελ βρέθηκαν εκτός από τον ίδιο και οι Ντάρκο Κοβάσεβιτς και Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος τόνισε ότι «κύριος στόχος του νέου προπονητή είναι να κατακτήσει το πρωτάθλημα».

Το συμβόλαιό του σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά είναι έως το 2019 με οψιόν ανανέωσης μέχρι το 2020.

Όσκαρ Γκαρθία: Θέλω να αλλάξω πολλά στον Ολυμπιακό

The post Όσκαρ Γκαρθία: Θέλω να αλλάξω πολλά στον Ολυμπιακό appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα