Οργισμένη η μητέρα του 6χρονου απειλεί με βεντέτα και ζητεί ισόβια (BINTEO)

20:41 24/1/2017 - Πηγή: Aixmi

«Η αδελφή του εξαφανίστηκε. Αυτό το παιδί, αν το αφήσουν οι αστυνόμοι, θα το μαχαιρώσω! Και θα το φέρω στην αστυνομία. Με τα χέρια μου. Έκαψαν την ψυχή μου. Να φάει ισόβια μέσα θέλω. Τα έκανε όλα μόνος του». Αυτά είναι τα λόγια της μητέρας Καδριέ Αμέτ Ογλού του 6χρονου θύματος στραγγαλισμού και βιασμού Μεχμεταλή Σεζάλ.

Ο «Χ» βρέθηκε στο σπίτι της οικογένειας, η οποία δικαίως είναι συγκλονισμένη από το τραγικό περιστατικό. Αυτή την ώρα άντρες και γυναίκες, σε χωριστό χώρο, πραγματοποιούν μοιρολόι κατά τα ισλαμικά θρησκευτικά έθιμα, με το σώμα του μικρού να βρίσκεται κάτω από ένα λευκό σεντόνι στο δωμάτιο των αντρών.

Την Τετάρτη στις 15:00 θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του αγοριού.

Σοκ προκαλεί το ιατροδικαστικό πόρισμα
Τις μαρτυρίες των εξαγριωμένων κατοίκων του Αλάν Κουγιού που έκαναν λόγο από την πρώτη στιγμή για βιασμό και πνιγμό του άτυχου 6χρονου Μεχμεταλή Σεζάλ επιβεβαίωσε και επίσημα η νεκροψία του ιατροδικαστή Νίκου Κηφνίδη που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης.

Σύμφωνα, με αυτήν ο 15χρονος βίασε παρά φύσιν το παιδί και κατόπιν το στραγγάλισε με τα ίδια του τα χέρια, κρατώντας με το ένα χέρι κλειστό το στόμα του και με το άλλο πιέζοντάς του την καρωτίδα.

Ο κ. Κηφνίδης σημείωσε ότι διαπιστώθηκαν ευρήματα άγριας σεξουαλικής κακοποίησης, η οποία προηγήθηκε του θανάτου του 6χρονου με στραγγαλισμό, ενώ παρατηρήθηκαν εκδορές στο πρόσωπο και στην τραχηλική χώρα.

Νωρίτερα είχε σχηματιστεί δικογραφία για ανθρωποκτονία, βιασμό και αποπλάνηση παιδιού κατά του 15χρονου, που ομολόγησε τα πάντα στους αστυνομικούς.

Πηγές: xronos.gr, fonirodopis.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα