Οργή για το διαφημιστικό σποτ που συμμετέχει η Κένταλ Τζένερ – Η εταιρεία το απέσυρε (ΒΙΝΤΕΟ)

10:29 6/4/2017 - Πηγή: Aixmi

Μήνυμα ενότητας, ειρήνης κι αλληλεγγύης επιχείρησε να περάσει εταιρεία αναψυκτικών στο νέο διαφημιστικό της σποτ όπου πρωταγωνιστεί το καυτό όνομα της μόδας Κένταλ Τζένερ (αδερφή των Καρντάσιαν).

Ωστόσο, το σποτ προκάλεσε οργή, καθώς απεικονίζει το μοντέλο να πλησιάζει έναν αστυνομικό και να του προσφέρει το αναψυκτικό της προκειμένου να… έρθουν πιο κοντά. Αντί για μήνυμα κατά της αστυνομικής βίας και υπέρ της έννομης τάξης και ειρήνης, οι καταναλωτές αντέδρασαν θεωρώντας το βίντεο άκρως ρατσιστικό και μεροληπτικό.

Η εταιρεία στο διαφημιστικό της θεωρείται πως μιμήθηκε τη στιγμή της σύλληψης της Αφροαμερικανής Ίσια Έβανς στο Μπάτον Ρουζ όταν στάθηκε με φιλειρηνική διάθεση απέναντι στους αστυνομικούς.

Όπως τονίζουν το σποτ δείχνει πως η αντίδραση των αστυνομικών θα ήταν διαφορετική αν μπροστά τους είχαν ένα λευκό, πλούσιο σουπερμόντελ.

Έπειτα από τον σάλο που προκλήθηκε η εταιρεία απέσυρε το διαφημιστικό απολογούμενη στο κοινό και το μοντέλο, ενώ η ίδια η Κένταλ είναι συντετριμμένη καθώς ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με τη συμμετοχή της σ αυτό.

«Το σποτ προσπάθησε να προβάλει ένα μήνυμα παγκόσμιας ενότητας, ειρήνης και κατανόησης. Είναι σαφές ότι χάσαμε το νόημα και ζητάμε συγγνώμη» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα