Ολυμπιακός -Ενισχυμένος, αποφασισμένος, ορεξάτος…

18:41 21/8/2015 - Πηγή: Aixmi

Ο Ολυμπιακός της νέα σεζόν, είναι ικανός να συνδυάσει τις κούπες με καλό θέαμα. Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας.

Να που φτάσαμε στην έναρξη του νέου πρωταθλήματος. Ενός μαραθωνίου με διαφορετικό χρώμα, στο οποίο φαβορί ήταν, είναι και θα είναι ο Ολυμπιακός.

Ένας Ολυμπιακός

ενισχυμένος, ο οποίος εκτός από τις κούπες, στόχος του είναι η καλή μπάλα, το γεμάτο Καραϊσκάκη και φυσικά μία αρκετά καλή παρουσία στη Ευρώπη. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά τους. Είπαμε προηγουμένως, ότι το πρωτάθλημα έχει διαφορετικό χρώμα. Αυτό συμβαίνει, γιατί επέστρεψαν σε αυτό ομάδες με ιστορία και κόσμο. Φυσικά την πρώτη θέση στις επιστροφές έχει η ΑΕΚ και ακολουθεί ο Ηρακλής.

Αρκετοί από τους φίλους των «κιτρινόμαυρων» κάνουν λόγο για κατάκτηση του τίτλου, αλλά κατά τη γνώμη μας θέλουν πολύ δρόμο για να φτάσουν και να απειλήσουν τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες ενίσχυσαν το ρόστερ τους σε θέσεις που πονούσαν και νομίζουμε ότι το ανέβασαν επίπεδο.
Τα πάντα κρίνονται στο γήπεδο, αλλά δε νομίζουμε ότι δεν θα βγάλει ποιότητα ο Καμπιάσο, δε νομίζουμε ότι δεν θα τα… παστελώνει ο Ισλανδός, δε νομίζουμε ότι ο Πάρντο δε θα συνεχίσει στους ρυθμούς των φιλικών. Δεν γράφουμε για τους Σεμπά και Ντα Κόστα, καθώς δεν τους έχουμε δει, αλλά δεν βλέπουμε και τον λόγο για να μην πιάσουν. Τους γνωρίζει ο Σίλβα και προφανώς για να τους ζητήσει, πρέπει να κάνουν ακριβώς αυτά που θέλει στο γήπεδο…

Σίλβα είπαμε; Οι Πειραιώτες έχουν επίσης και έναν προπονητή που φαίνεται ότι τους ταιριάζει γάντι. Ο Σίλβα θυμίζει Βαλβέρδε, κάτι το οποίο είχαμε γράψει από την πρώτη στιγμή που είχε ακουστεί το όνομά του, και αυτό φάνηκε στα φιλικά. Ο Ολυμπιακός της νέας περιόδου, θα είναι ελκυστικός και θα προσπαθήσει να ικανοποιήσει τους πάντα απαιτητικούς οπαδούς του.

Μιλήσαμε και για γεμάτο Καραϊσκάκη. Τα διαρκείας έχουν κάνει φτερά και ο κόσμος θα περιμένει νίκες και ωραίο θέαμα. Ο Σίλβα και οι παίκτες του, μπορούν να τους το προσφέρουν, προκειμένου οι φίλοι της ομάδας να αποχωρούν από το Ναό, γεμάτοι και χαρούμενοι…
Και στο τέλος της σεζόν, οι «ερυθρόλευκοι» να πανηγυρίσουν ακόμα ένα νταμπλ και οι υπόλοιποι ας έρχονται…

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα