Ολόκληρο «οπλοστάσιο πολέμου» στη γιάφκα των τζιχαντιστών

00:14 19/11/2015 - Πηγή: Aixmi

Κανονικός πόλεμος έγινε κατά την έφοδο των γαλλικών αντιτρομοκρατικών δυνάμεων σε διαμέρισμα στο Σεν Ντενί, όπου βρίσκονταν τζιχαντιστές. Όπως ανακοίνωσε ο εισαγγελέας του Παρισιού έπεσαν πάνω από 5 χιλιάδες σφαίρες, δυο τρομοκράτες έπεσαν νεκροί, μια καμικάζι ανατινάχτηκε, ενώ άλλοι οκτώ συνελήφθησαν.

Είναι, άραγε, μεταξύ των νεκρών ή των συλληφθέντων ο «εγκέφαλος» των επιθέσεων Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ, όπως έγραψε η αμερικανική Washington Post; Ίσως και το «πρωτοπαλίκαρο»

Αμπντεσλάμ Σαλάχ;

Ο εισαγγελέας απέφυγε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις πληροφορίες, κρατώντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. «Αυτή τη στιγμή δεν είμαι σε θέση να δώσω ακριβή και οριστικό αριθμό για τους ανθρώπους που σκοτώθηκαν ή τις ταυτότητές τους, αλλά υπάρχουν τουλάχιστον δύο νεκροί», είπε. Για να προσθέσει ότι μέσα το διαμέρισμα υπήρχε ένα ολόκληρο «οπλοστάσιο πολέμου», με το οποίο σκόπευαν να οργανώσουν δεύτερο μεγάλο μακελειό στη Γαλλία.

«Οι άνδρες πυροβολούσαν από απέναντι κτίριο και ξαφνικά έγινε έκρηξη, μάλλον ήταν η γυναίκα. Τα τζάμια έσπασαν, πολλά αντικείμενα έπεσαν εκτός του διαμερίσματος και βρέθηκαν στον δρόμο όπως και κομμάτια των πτωμάτων. Είναι ακόμη εκεί. Μπορείτε να δείτε κομμάτια από κεφάλι, δέρμα και τα πλευρά» είπε χαρακτηριστικά.

Πώς ανακάλυψε η αστυνομία τη γιάφκα; Υπήρξαν μαρτυρίες πολιτών, αλλά και παρακολουθήσεις συνομιλιών, τις οποίες είχαν ύποπτοι τα τελευταία 24ωρα…

Keywords
Τυχαία Θέματα