Ολική ανατροπή στα κεντρικά δελτία της ζώνης των 8

11:46 7/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Ολική ανατροπή χθες στην εικόνα των κεντρικών δελτίων ειδήσεων, που μεταδίδονται στις ζώνη των 8. Η τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, που έγινε γνωστή ένα λεπτό πριν από τις 8, οδήγησε σε αλλαγή της θεματολογίας τους και έφερε τα πάνω κάτω.

Το Star με τη Μάρα Ζαχαρέα πρόταξε την αποφυλάκιση της Βίκυς Σταμάτη, αλλά όταν έγινε γνωστή η επίθεση στο ΠΑΣΟΚ διέκοψε τη ροή του και μετέδωσε τα γεγονότα.

Στη συνέχεια δεν επανήλθε πολλές φορές στο θέμα αυτό, ωστόσο κράτησε το ενδιαφέρον του κοινού και κέρδισε νέες γυναίκες (25 – 44 ετών), αλλά και συνταξιούχους από τον Αντέννα. Το ποσοστό του ήταν 13,3%.

Ο Αντέννα με τον Νίκο Χατζηνικολάου ξεκινά στις 8 ακριβώς, οπότε γνώριζε το έκτακτο γεγονός και άρχισε με αυτό. Συνέχισε με τις αποκαλύψεις για τους φορολογικούς παραδείσους, αλλά μετά άλλαξε τη ροή του κάνοντας πολλές συνδέσεις με τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και συνομιλώντας με τη Φώφη Γεννηματά. Η δική του επίδοση ήταν 12,6%. Εκτός από τις διαρροές προς το δελτίο του Star έχασε νέους άνδρες προς το σήριαλ του Alpha και συνταξιούχους προς το δελτίο του Σκάι.

Ο Σκάι με την Εύα Αντωνοπούλου είχε ξεκινήσει με τις αποκαλύψεις για τους φορολογικούς παραδείσους για χιλιάδες επιχειρηματίες, αλλά και αρχηγούς κρατών, ποπ σταρ και ηθοποιούς. Ωστόσο, άλλαξε πλήρως τη ροή του και αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος του δελτίου στην τρομοκρατική επίθεση -κάτι που δεν είχε κάνει με τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου και το είχε πληρώσει χάνοντας τηλεθεατές. Χθες έδειξε καλά αντανακλαστικά. Το ποσοστό του ήταν 12,3%.

* Το δελτίο του Αlpha στη ζώνη των 7 εκτοξεύτηκε χθες στο 28,2%.

The post Ολική ανατροπή στα κεντρικά δελτία της ζώνης των 8 appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα