Όλγα Γιάννη: Το πρόσωπο-έκπληξη στις Αστικές Συγκοινωνίες Θεσσαλονίκης

15:15 10/8/2017 - Πηγή: Aixmi

Ένα από τα πρόσωπα που έχουν προκαλέσει πολλές συζητήσεις για τον διορισμό του στο νέο Δ.Σ των κρατικοποιημένων, πλέον, Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης -πέραν, φυσικά, του προέδρου Στέλιου Παππά– είναι εκείνο της Όλγας Γιάννη.

Όταν ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης ανακοίνωνε χθες τη σύνθεση του νέου Δ.Σ έφτασε σε ένα όνομα, «η γνωστή δημοσιογράφος ΄τάδε΄ λέει».

Η γνωστή θεσσαλονικιά

δημοσιογράφος Χριστίνα Ταχιάου γράφει χαρακτηριστικά: «Κοιτάζόμαστε με τους συναδέλφους ΄ποια είναι αυτή ρε παιδιά;΄, κανείς δεν την είχε ξανακούσει. Τού το είπαμε του τπουργού ΄θα τη μάθετε΄μας απαντά. Αργότερα μάθαμε ότι είναι η συμμετοχή των ΑΝΕΛ».

Η Όλγα Γιάννη είχε γίνει γνωστή πανελληνίως όταν είχε καταγγείλει απόπειρα βιασμού εναντίον της, έξω από το ΣΕΦ, καθώς πήγαινε σε συνέδριο του κόμματός της Νοέμβριο του 2016.

Όπως γράφει η Εφημερίδα των Συντακτών, πρόκειται για παρουσιάστρια «ψυχαγωγικής εκπομπής» και υπεύθυνη εμπορικού τμήματος σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό της Θεσσαλονίκης αλλά και υποψήφια βουλευτή των ΑΝΕΛ.

Και προσθέτει δηκτικά: Η υπερβολική έκθεσή της στα σόσιαλ μίντια ήδη έχει γίνει αντικείμενο σχολιασμού και είναι ορατός ο κίνδυνος για την ίδια –αν δεν προσέξει ή αν δεν το προσέξουν και άλλοι– να (ξανα)γίνει αντικείμενο σχολιασμού όχι δημοσιογράφων αλλά των «ψυχαγωγικών εκπομπών».

Keywords
Αναζητήσεις
olga gianni
Τυχαία Θέματα