Όλγα Γεροβασίλη: Ακοστολόγητες υποσχέσεις Μητσοτάκη

12:36 4/9/2016 - Πηγή: Aixmi

Επίθεση στον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε η κυβερνητική εκπρόσωπος σε συνέντευξή της στο Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Η Όλγα Γεροβασίλη ανέφερε παράλληλα ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη ΔΕΘ θα παρουσιάσει τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης προς την ανάκαμψη της οικονομίας και την πραγματική ανάπτυξη.

Σταθμοί στην πορεία αυτή θα είναι η έξοδος από το πρόγραμμα

επιτήρησης και η παραγωγική ανασυγκρότηση, «εκείνες δηλαδή οι πολιτικές που όχι μόνο θα μεγαλώνουν την οικονομική πίτα, αλλά θα την μοιράζουν, επιτέλους, με δίκαιο τρόπο στους συμπολίτες μας».

Η κυβερνητική εκπρόσωπος κατηγορεί τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη ότι «επικαλείται μία επικοινωνιακού τύπου «συμφωνία αλήθειας», υποσχόμενος ότι δεν θα υποσχεθεί τίποτε την ίδια στιγμή που υπόσχεται τα πάντα».

Ταυτόχρονα σημειώνει ότι ο κ. Μητσοτάκης, μια εβδομάδα πριν από τη ΔΕΘ, άρχισε τις εξαγγελίες των φοροελαφρύνσεων σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις με παραγωγικές τάξεις, με ακοστολόγητες υποσχέσεις, παροχολογία και αριθμητικές αλχημείες, και ενδύεται με φιλολαϊκά χαρακτηριστικά αποκρύπτοντας τη νεοφιλελεύθερη πολιτική του και βασανίζοντας επικοινωνιακά τη λέξη «αλήθεια».

Αντίθετα, για την κυβέρνηση, για το έργο που έχει μέχρι σήμερα επιτελέσει και για τα όσα έχει δεσμευθεί στις προηγούμενες ΔΕΘ, η Όλγα Γεροβασίλη υπογραμμίζει ότι «η αλήθεια βρίσκεται στις πράξεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα