Οι παρθένες ερωτικές σκλάβες του Κιμ Γιονγκ Ουν και τα πάρτυ οργίων

20:20 29/4/2016 - Πηγή: Aixmi

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικοί αποστάτες από τον Κιμ Γιονγκ Ουν και τη Β.Κορέα, σχετικά με τις συνήθειες της διασκέδασης του ίδιου, αλλά και φίλων του από την ελίτ της χώρας.

Οι στρατιώτες του επιλέγουν τυχαία κοπέλες, μερικές φορές ακόμα και μέσα από την τάξη του σχολείου τους, ηλικίας ακόμα και 13 χρονών.
Υποβάλλονται σε εξονυχιστικές ιατρικές εξετάσεις τόσο οι ίδιες όσο και οι οικογένειες τους, ενώ οιίδιες εξετάζονται ώστε να επιβεβαιωθεί ότι είναι ακόμα παρθένες.Είναι γνωστές ώς η ομάδα Ευχαρίστησης του προέδρου ή αλλιώς Gippeumjo.

Αυτή η πρακτική συνεχίζει εδώ και τουλάχιστον 10 χρόνια αποκαλύπτουν άνθρωποι που κατάφεραν και το έσκασαν από τη χώρα.

Ωστόσο όλοι τους περιγράφουν τα ίδια πράγματα και τις ίδιες συνήθειες όχι μόνο του Κιμ Γιονγκ Ουν, αλλά και παλαιότερα του πατέρα του Κιμ Γιονγκ Ιλ.
Οι κοπέλες αφού επιλέγονταν ως οι διαλεχτές περνούσαν από σκληρή εκπαίδευση για να γίνουν «διασκεδάστριες ενηλίκων»

Η Ομάδα Ευχαρίστησης αποτελείται από 2.000 κοπέλες και είναι χωρισμένες σε τρεις ειδικές ομάδες. Η μια για σεξουαλική ευχαρίστηση, μία για μασάζ και μία για να τραγουδάνε και να χορεύουν σχεδόν ημίγυμνες.

Η Mi-Hyang που κατάφερε να το σκάσει μετά από δύο χρόνια «παροχών» στον Κιμ Γιονγκ Ιλ. Όπως αποκάλυψε ήταν μόλις 15 χρονών όταν στρατιώτες εισέβαλαν στην τάξη του σχολείου της και την επέλεξαν. Δεν θα ξεχάσει πόσο άσχημα αισθάνθηκε όταν την ρώτησαν ευθέως αν είχε κάνει ποτέ σεξ.
όταν οι εξετάσεις και η εκπαίδευση ολοκληρώθηκαν την οδήγησαν στον Κιμ Γιονγκ Ιλ τον οποίο έπρεπε να υπηρετήσει για τουλάχιστον 10 χρόνια. Δεν της επέτρεπαν να μιλήσει στην οικογένεια της και ήξερε πως αν την έπιαναν να προσπαθεί να το σκάσει θα την εκτελούσαν επιτόπου.
Τα κορίτσια που επέλεγαν είχαν συγκεκριμένες προδιαγραφές. Να είχαν ύψος πάνω από 1,65, να μην είχαν ουλές, ή άλλα σημάδια, να έχουν απαλή και θηλυκή φωνή. Το να είναι παρθένες ήταν η απαραίτητη προϋπόθεση.
Αφού τις επέλεγαν τις έστελναν για εκπαίδευση στο Χονγκ Κονγκ για να μάθουν τεχνικές μασάζ ή να μάθουν να τραγουδούν και να χορεύουν επαγγελματικά.

Όσο ήταν έφηβη μαθήτρια, η Mi-Hyang λέει ότι ο Κιμ Γιονγκ Ιλ της ακουμπούσε μόνο το πρόσωπο και της κρατούσε τα χέρια, αλλά ποτέ δεν της είχε απαιτήσει σεξουαλική επαφή, κάτι που θεωρεί σίγουρο ότι θα γινόταν αν δεν το έσκαγε.

Keywords
Τυχαία Θέματα