Οι επιβάτες του Ρωσικού αεροσκάφους κάηκαν ζωντανοί, δεμένοι στις θέσεις τους (BINTEO)

19:48 4/11/2015 - Πηγή: Aixmi

Τα πτώματα που εξετάστηκαν από ιατροδικαστές, φέρουν σοβαρότατα εγκαύματα που προήλθαν ενώ ήταν ακόμη εν ζωή.

Το συγκλονιστικό βίντεο τραβήχτηκε 120 λεπτά μετά την πτώση του αεροσκάφους και δείχνει πως τα συντρίμμια «καπνίζουν» ακόμη. Τραβήχτηκε από άνδρες των σωστικών συνεργείων που το εντόπισαν και έφτασαν στο σημείο.

Ο άνδρας που τραβάει το βίντεο περπατάει σε μια μεγάλη ακτίνα γύρω από τα συντρίμμια, που δείχνει πόσο μακριά εκσφενδονίστηκαν άνθρωποι και κομμάτια του ρωσικού αεροσκάφους.

Ταυτόχρονα Αιγύπτιος ιατροδικαστής που νεκροτόμησε τα πτώματα,

διαπίστωσε πως πολλά έφεραν σοβαρότατα εγκαύματα, καθώς επίσης πως όταν καιγόντουσαν ήταν ζωντανοί στο αεροσκάφος που έπεφτε.

Αυτό ενισχύει και την εκδοχή της εκρήξεως κατά τη διάρκεια της πτήσης που είχε σαν αποτέλεσμα να σκοτωθούν οι 217 επιβάτες και το 7μελές πλήρωμα. Πάντως ο ίδιος ο ιατροδικαστής είπε πως δεν μπορεί να προσδιορίσει τα αίτια της φωτιάς, ενώ επιβεβαίωσε ότι μέχρι στιγμής δεν βρέθηκε σε κανένα πτώμα, ίχνος από εκρηκτική ή εμπρηστική ύλη.

Την ίδια στιγμή μια ηχητική ανάρτηση στο twitter από τον λογαριασμό του «Ισλαμικού Κράτους», συνεχίζει να αναλαμβάνει την ευθύνη για την πτώση του αεροσκάφους ενώ προσθέτει πως έχει τις αποδείξεις ότι η οργάνωση το κατέρριψε τις οποίες θα δώσει στη δημοσιότητα όταν κρίνει εκείνη.

Wilaya Sinai just released 3'47'' audio to claim again responsibility for the disaster "It was us, die in your rage" pic.twitter.com/tlpP9R9zWu

— Daniele Raineri (@DanieleRaineri) November 4, 2015

Today Abu Usama al Masri claimed responsibility of the Islamic State for the downing of a Russian passenger plane pic.twitter.com/JEqN8C1JFI

— Daniele Raineri (@DanieleRaineri) November 4, 2015

Keywords
Τυχαία Θέματα