Οι αντιδράσεις των κομμάτων για την τρομοκρατική επίθεση στον Παπαδήμο

19:51 25/5/2017 - Πηγή: Aixmi

Έντονες είναι οι αντιδράσεις του πολιτικού κόσμου για την τρομοκρατική επίθεση με παγιδευμένο με εκρηκτικά φάκελο σε βάρος του Λουκά Παπαδήμου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαρακτήρισε ως εχθρούς της πατρίδας και της Δημοκρατίας τους δράστες της επίθεσης.

Στη δήλωσή του ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης σημειώνει:

«Καταδικάζω, με οργή, την άνανδρη τρομοκρατική επίθεση σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού κ. Λουκά Παπαδήμου.

Εύχομαι στον ίδιο και σε όλους τους τραυματίες ταχεία και πλήρη ανάρρωση.

Καλώ, ταυτόχρονα, την Κυβέρνηση και τις Αρχές Ασφαλείας να κάνουν τα πάντα, προκειμένου να συλληφθούν οι αδίστακτοι τρομοκράτες. Είναι εχθροί της πατρίδας μας και της Δημοκρατίας».

Από την πλευρά του ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης σε ανάρτηση του στο Twitter έγραψε: Την συμπαράσταση μας στον Λουκά Παπαδήμο. Εχθροί μας δεν είναι μόνο οι επίδοξοι δολοφόνοι αλλά & αυτοί που σπέρνουν μόνο μίσος στην κοινωνία

Την συμπαράσταση μας στον Λουκά Παπαδήμο. Εχθροί μας δεν είναι μόνο οι επίδοξοι δολοφόνοι αλλά & αυτοί που σπέρνουν μόνο μίσος στην κοινωνία

— Stavros Theodorakis (@St_Theodorakis) May 25, 2017

«Το ΚΚΕ καταδικάζει την τρομοκρατική επίθεση σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου. Τέτοιου είδους ενέργειες, πέραν από το προβοκατόρικο και δολοφονικό χαρακτήρα τους, υπηρετούν σκοπιμότητες και σχεδιασμούς εχθρικούς προς το λαό και τα συμφέροντά του.
Ευχόμαστε επίσης, ταχεία ανάρρωση στον κ. Παπαδήμο και τους υπόλοιπους τραυματίες-συνοδούς του», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.

Ανακοίνωση για την τρομοκρατική επίθεση εναντίον του πρώην Πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Καταδικάζουμε με απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο την σημερινή εγκληματική τρομοκρατική ενέργεια εναντίον του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου της Ακαδημίας Αθηνών, Λουκά Παπαδήμου», αναφέρει στην ανακοίνωση του το κυβερνών κόμμα.
«Η ενέργεια αυτή αποτελεί πλήγμα για τη δημοκρατία», συμπληρώνει και καταλήγοντας αναφέρει: «Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον ίδιο, καθώς και στους υπόλοιπους τραυματίες».

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καταδικάζουμε απερίφραστα την τρομοκρατική επίθεση εναντίον του κ. Λουκά Παπαδήμου και εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας. Κάθε πράξη βίας είναι απαράδεκτη και απολύτως καταδικαστέα», δήλωσε η εκπρόσωπος του κόμματος, Μανταλένα Παπαδοπούλου.
«Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον πρώην πρωθυπουργό και τους δύο άνδρες της φρουράς του», προσθέτει.

Keywords
Τυχαία Θέματα