Οι ανοησίες για δήθεν εύκολη κλήρωση τής Εθνικής μας…

20:57 3/12/2018 - Πηγή: Aixmi

Ακούω και διαβάζω εκτιμήσεις ότι η κλήρωση για την Εθνική μας είναι εξαιρετική, ότι οι πιθανότητες πρόκρισης στο Euro 2020 είναι μεγάλες, ότι θα πρόκειται για τεράστια αποτυχία τυχόν αποκλεισμός της. Συγγνώμη, αλλά όλα αυτά τα θεωρώ ανοησίες.

Αφήνω κατά μέρος την Ιταλία, την οποία ακόμη και οι υπεραισιόδοξοι χαρακτηρίζουν μια κατηγορία από μόνη της, έστω και αν τωρινή της κατάσταση δεν θυμίζει την παλαιά πανίσχυρη Εθνική. Στ’ αλήθεια είναι εύκολη η Βοσνία; Και πανεύκολη η Φινλανδία;

Μήπως ξεχάσαμε πώς αποκλείσαμε τη Βοσνία στα προκριματικά

τού Μουντιάλ; Με δυο ισοπαλίες, που πήραμε με την ψυχή στο στόμα. Αλλά και πάλι δεν θα πηγαίναμε στα μπαράζ, αν δεν την νικούσε το Βέλγιο -παρότι αδιάφορο βαθμολογικά- μέσα στην έδρα της, αλλά και η Κύπρος στη Λευκωσία. Μεταξύ μας δε, η Βοσνία είχε καλύτερη ομάδα από την τσούκου-τσούκου δική μας…

Πέραν τής Βοσνίας, είναι πανεύκολος αντίπαλος η Φινλανδία; Λυπάμαι, αλλά δεν φάνηκε καθόλου κάτι τέτοιο στις πρόσφατες αναμετρήσεις μας.

Προτείνω, λοιπόν, να αφήσουμε στην άκρη τα διάφορα δοξαστικά και να κοιτάξουμε μήπως φτιάξουμε ομάδα. Διότι, προς το παρόν, δεν έχουμε. Τα τελευταία 2 ματς ήταν απογοητευτικό το εθνικό μας συγκρότημα. Και επιεικής είμαι..

The post Οι ανοησίες για δήθεν εύκολη κλήρωση τής Εθνικής μας… appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα