Οι 4 ατάκες του Σταύρου στη ΔΕΘ που έγιναν viral (ΒΙΝΤΕΟ)

20:51 16/9/2016 - Πηγή: Aixmi

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης στη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου που παραχωρεί στη ΔΕΘ, εξαπέλυσε επίθεση στην Κυβέρνηση κατηγορώντας την για λαϊκισμό και αναποτελεσματικότητα, ενώ περιέγραψε θέμα προς θέμα τις διαφωνίες του με τις κυβερνητικές πολιτικές και παράλληλα ανέπτυξε τις προτάσεις και τις λύσεις του Ποταμιού για τα μεγάλα προβλήματα του τόπου.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης παράλληλα έδωσε απαντήσεις για όλα τα τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας, για την υπόθεση του Ωραιοκάστρου, την

προκλητική στάση του κ. Πολάκη, το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, την υπόθεση του Ελληνικού, για τη φυγή των νέων αλλά και των επιχειρήσεων στο εξωτερικό και τις τηλεοπτικές άδειες ενώ αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για τον κ. Λεβέντη αναφέροντας ότι ήταν ένας από τους πρώτους καταπατητές τηλεοπτικών συχνοτήτων χωρίς ποτέ να έχει λογοδοτήσει γι’ αυτό.

Το γραφείο Τύπου του Ποταμιού δημοσίευσε τα βίντεο με τις ατάκες του Σταύρου Θεοδωράκη στη συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της ΔΕΘ, οι οποίες, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι συνεργάτες του, έχουν γίνει viral.

Για τον Λεβέντη και τα σκουπίδια της πολιτικής:

Για τον κουμπουροφόρο Πολάκη:

Για τον ευεργέτη της βουλγαρικής οικονομίας κ. Τσίπρα:

Για τους διορισμούς δικαστών και… μητροπολιτών:

Keywords
Τυχαία Θέματα