Ο Τζόρτζιο Αρμάνι αναζητεί τον διάδοχό του

14:02 19/9/2017 - Πηγή: Aixmi

Στο Λονδίνο βρίσκεται ο Τζόρτζιο Αρμάνι για να παρουσιάσει την κολεξιόν του στην Εβδομάδα Μόδας. Και από την καρδιά της βρετανικής πρωτεύουσας μίλησε για το θέμα της διαδοχής στον διάσημο οίκο του καθώς ο ίδιος είναι πλέον 83 ετών!

Ο Αρμάνι, μιλώντας στη RaiNews24, αναφέρθηκε στον διάδοχό του λέγοντας ότι αναζητεί κάποιον νέο και φρέσκο ενώ δεν είναι απαραίτητο να είναι Ιταλός. «Αυτό δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Θυμηθείτε ότι τις δεκαετίες του 1970 και του 1980 οι σχεδιαστές μόδας ήταν Γάλλοι κι αυτούς ακολουθούσαμε» είπε χαρακτηριστικά.

Θεωρεί πως

κάποια από τα άτομα που εργάζονται στο πλευρό του μπορεί να χρισθούν διάδοχοί του, όπως οι ανιψιές του Ρομπέρτα και Σιλβάνα, ο ανιψιός του Αντρέα Καμεράνα, που ωστόσο έφυγε πρόσφατα αν και παραμένει μέλος του διοικητικού συμβουλίου, αλλά και ο εδώ και χρόνια βοηθός του Πανταλέο Ντελ’Όρκο που διευθύνει τα ανδρικά τμήματα και είναι μέλος του ΔΣ της εταιρείας.

«Έχω αρκετούς νεαρής ηλικίας διαδόχους. Αυτά είναι πρόσωπα που θα μπορούσαν να κάνουν καλά πράγματα ακολουθώντας τον δρόμο μου» είπε ο διάσημος σχεδιαστής και συμπλήρωσε: «Στον κόσμο που ζούμε ένας διάδοχος είναι σημαντικός γιατί πρέπει να είναι κάποιος αναγνωρίσιμος, πρέπει να παρίσταται σε κοινωνικές εκδηλώσεις και να φωτογραφίζεται«.

Keywords
Τυχαία Θέματα